Babytepper

Grace of Sweden designer også søte babytepper. Den perfekte dåpen eller fødselsgave til en nyfødt baby. Med broderietjenesten kan du lage et personlig babyteppe som vil bli en vakker gave til øyensteinen din. Vi har både fleece og velour følt foret med bomullstrikk.

Babytepper

15 products.

Viser 1-15 av 15 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Babyteppe med blå stjerner...

Mys teppe for barnet ditt i hvit med blå stjerner og evnen til å brodere barnets navn eller et budskap om kjærlighet til ditt eget ønske. Flott dåpsgave eller barnet er født, som vil bli satt stor pris på. Ønsker du å gi bort et sett, vil du finne mange flotte personlige dåp gaver som passer babyteppe fine. Mer informasjon finner du nedenfor.

kr 103.20 Pris
...

Hvite bad cape med broderi

Vi brodere dåpsgave til babyen, så det er helt unikt. En dåp gave som formidler hvor mye omsorg og kjærlighet du putter på den perfekte gaven. Like verdsatt dåpen og bursdager. Våre koselige bad cape spesielt utvalgt for å passe greit å brodere. Mer informasjon finner du nedenfor. Velge hva du ønsker å brodere, et navn eller et budskap om kjærlighet som vist.

kr 188.00 Pris
...

Baby teppe med røde...

Vår koselige babyteppe i hvitt med små røde stjerner er en perfekt unisex gave. Du kan velge å brodere barnets navn eller en liten kjærlighetsbudskap . Dette vil gi deg en fin gave å gi bort til fødselen eller ved dåpen. Teppet vil være en fin følgesvenn til din lille sovende engel. En virkelig fin dåpsgave eller bursdagsgave for barnet.

kr 103.20 Pris
...

Dåpsgave, babyteppe med...

Kosete teppe med søte kaninen til babyens lur. Du kan brodere for eksempel barnets navn på gose-filten. Det gjør det til en praktisk og fin dåpsgave eller bursdagsgave til din favoritt baby. Vi har flere matchende gaver og smokker og mer hvis du ønsker å gi bort et lite sett.

kr 159.20 Pris
...

Söt snuttefilt med nallar

Mysig liten snuttefilt med teddybjörnar i rosa och blått. Bra unisexmodell med ljust lavendellila bomullsfoder.  Vilket gör att filten går att kombinera som ett set mot våra babyfiltar i större format. En uppskattad present för bäbisen att mysa med.

kr 47.20 Pris
...

Baby teppe og CD Baby...

Gi bort en nydelig dåpsgave, som du kan brodere eksempel barnets navn på. Koselig babyteppe i hvitt med lyse stjerner og en CD med babyen nga valgt sanger. Hvis du ønsker å brodere noe på teppet, er du velkommen. En virkelig fin dåp eller bursdag gave til babyen som passer fint til mange av våre andre dåpsgaver.

kr 159.20 Pris
...

Rosa babyteppe med prikker

Koselig babyteppe fleece med prikker. Tilgjengelig i tre farger rosa / lilla, lys blå og svart. Babyteppe er foret med bomull fôr. Dimensjonene er 70x70 cm. Teppet kommer med en festlig bånd, klar til å gi bort som dåp eller bursdagsgave .

kr 143.20 Pris
...

Unisex babyteppe med...

Søtt babyteppe med teddybjørner i pastellfarger. Passer til både gutter og jenter som dåpsgave eller fødselsgave. Teppe er i fleece og er foret med bomullstoff. Teppe er 80x80cm. Teppe leveres med sløjfe som er tone på tone med teppe, dette gjør den til en fin gave.

kr 143.20 Pris
...

Babyfilt i velour

Mjuk och smidig velourfilt i rosa med bomullsfoder  med rutor i pastelltoner. Filten är ca 70x70 cm stor och handsys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige.

En fin dop eller födelsedagspresent till babyn.

kr 103.20 Pris
...
Snuttefilt med söt nallebjörn
Hurtigvisning
  • På salg!
  • -20%

Søtt koseteppe med teddybjørn

Søtt koseteppe fra Bukowski Design. Teppe finnes i to farger lys blå eller lys rosa. En verdsatt gave til dåpen eller til fødselsdagen. koselig koseteppe fra Svenske Bukowski Design. Koseteppe har en søt teddybjørn og broderi, lys blå eller lys rosa. Koseteppe er 20x20 cm. En verdesatt gave til dåpen eller til fødselsdagen.

kr 92.80Grunnpris kr 116.00 Pris
...

Cuddly Blanket med broderi

Ditt barn kommer til å få en søt, koselig  Perfekt størrelse for små hender med broderte detaljer gjør det perfekt for nyfødte / dåpsgave gåva. Gosefilten finner du i blå og rosa.

kr 135.20 Pris
...

Babyfilt i velour med blommor

Mjuk velour filt i babyrosa med bomullsfoder i pastelltoner.Babyfilten är ca 70x70 cm och den handsys på vår egen ateljé i Sverige.

Filten levereras med en festlig rosett färdig att ge bort på dopdagen eller som födelsegåva.

kr 103.20 Pris
...

Badcape for Ortodoks dåp

Badehåndklær cape for eksempel ortodokse dåpseremonier. Vi broderer korset som du ønsker. Med vår koselige badcape vil vi bidra til å gjøre barnets dåp akkurat som du drømte om med riktig tilbehør.

Velg ønsket trådfarge på korset her til høyre.

kr 236.00 Pris
...

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: