Dopklänning med söt babykille
  • Dopklänning med söt babykille
  • Dopklänning unikt för pojkar
  • Dopklänning med broderad soprosett till pojke
  • Dopklänning med snygg längd
  • ateljésydda Dopkläder

  Dåpskjole Grace-Philip-Old Brokade

  NOK 987.00

  Vår stilige dåpskjole Grace-Philip Old Brokade i kremfarget lin med vakker brokadevest er en veldig fin høytiddrakt til ditt barn. Materiale er valgt med omhu og kjolen er et håndverk fra Grace of Swedens egen studio i Sverige.

  Størrelsesguide

  Dopklänning med söt babykille

  Dåpskjole Grace-Philip-Old Brokade

  NOK 987.00
  Ermelengde :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 3 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

  I vår vakre Grace-Philip Brokade er ditt barn velkledd på sin dåpsdag. Dåpskjolen har dobbelspent vest og mansjetter i et vakkert kremfarget brokadestoff, Dekorert med seks fine knapper. Skjørt og erm i 100% lin av høyeste kvalitet med en liten blondekant i fallen.Kjolen er et håndverk fra Grace egen studio. En velsittende modell med skjult glidelås i ryggen.

  Til denne kjolen ingår det ikke sløjfebånd- Om du vil ha sløjfebånd så kan du kjøpe det under kategorien Dåpsløjfer, så syr vi det på kjolen din. Alle andre bilder på tex broderi, skytsengler osv er inspirasjonsbilder og finnes å kjøpe som tilbehør.Dåpsbroderi finnes som valg og gjør din kjole veldig spesiell. Dåpslue i lin finnes som kategori Dåpsluer, Kjøper du luen som heter Grace-Tradisjon så syr vi den i samme kremfarget lin som i kjolen.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpkjole Grace-Philip

  I vår vakkre dåpkjole Grace-Philip er ditt barn høytidskledd. Dåpskjolen har en dobbelspent vest og mansjetter i eksklusiv hvit bomullskvalitet med brokademønster fra London. Vesten er dekorert med seks fine knapper. Skjørt og erm er i 100% hvit lin av høyeste kvalitet med en lite blonde i fallen.Vakker og velsittende modell med skjult glidelås i ryggen.

  Storleksguide

  NOK 1,231.00 Pris

  Dåpslue Tradition Vit

  Dåpsluen Grace-Tradisjoner hvit er i herlig lin kvalitet som passer til alle våre hvite kjoler.Luen er tradisjonelt tilbehør som rammer in ditt barns ansikte på en fin måte og gir det fokus.Like fin på gutter som på jenter til dåpsdagen.

  NOK 344.00 Pris

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  NOK 74.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet. (Bilde nr. 3 i galleriet, Thyra har tråd nr. 34. Den trådfargen er ikke trådlederen enda.)

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  NOK 370.00 Pris

  Grace-Philip i off white...

  Fantastisk dåpsdress til en liten gutt. Dåpedrakt med vakker brokadevest med jacquardvevemønster. Baptistdrakten har en fin off-white tone og sys i høykvalitets linne. En fin kostyme som gir gutten et virkelig festlig utseende på, enten for dåp, bryllup eller andre høytidelige anledninger. Kostymen lukkes i ryggen med en skjult glidelås og vest er dekorert med seks flotte knapper.

  Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

  Storleksguide

  NOK 1,003.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: