Filtrer etter

Størrelse

Størrelse

Farge

Farge

Genus

Genus

Pris

Pris

  • NOK 1,159.00 - NOK 3,600.00

Dåpskjoler, One of a Kind

Grace of Sveriges eksklusive kolleksjon "One of a Kind" består av unike dåpskjoler i ett til fem eksemplarer. Det er en samling for deg som synes det er viktig med kvalitet og unikhet. Hver dåpskjole er et vakkert håndverk som er designet og sydd i Grace of Sveriges eget studio i Sverige. Vi bruker våre mest fantastiske funn av stoff og blonder til disse dåpskjolene, for å skape noe virkelig ekstra til dåpsdagen din.

Dåpskjoler, One of a Kind

37 products.

Viser 1-37 av 37 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpskjole Grace-Adrienne...

Grace-Adrianne er en herli kjole i blonder med broderte perler og paljetter på liv og erme, noe som gir kjolen et luksuriøst utseende. Denne dåpskjole  er en del av vår "One of a Kind" collektion. Kjole har en vakker, myk, hvit glitrende tone. Med denne kjole blir dåpedagen noe ekstraordinært! En dåpskjole for å redde i generasjoner.

Storleksguide

NOK 3,400.00 Pris

Dåpskjole Grace-Fiona

Grace-Fiona er en veldig vakker hvit kjole med en nydelig tynn fransk blonder på et lag med lett chiffon. En veldig fin detalj er skjørtets slutt hvor den vakre spissen blir vektlagt mot en jevn chiffongrille fra det nedre chiffongkjørtet, noe som gir en stilig følelse. Dåpkjole har både et moderne utseende eller et sjofelt, elegant utseende, avhengig av tilbehør....

NOK 3,500.00 Pris

Dåpskjole Grace-Leonore

En fin kongelig dåpskjole med unik design. I vår dåpskjole Grace-Leonor blir dit barn luksuriøst kledd. kjolen er et håndverk med haute coture følelse, den sys efter din bestilling på Grace egne studio i Sverige. Vakre materialer og Svensk design.

Storleksguide

NOK 4,500.00 Pris

Dåpkjole med perle brodert...

Denne dåpskjolen i chiffong har en vakker perlebroderi på livet som er laget på et glitrende silke organza-stoff, som gjør dåpeklær helt unikt. Den er bare tilgjengelig i noen få eksemplarer og har en eksklusiv følelse. Det er et vakkert håndverk som utføres på Grace of Swedens eget studio i Sverige. Med våre vakre dåpstilbehør, forvandler du dåpskjolen til en personlig dåpskjole å lagre i generasjoner.

Størrelsesguide

NOK 2,600.00 Pris

Dåpskjole i rosa siden og...

En utrolig vakker og eksklusiv dåpskjole i en behagelig klassisk blekrosa tone. En fantastisk dekorativ blonder tone i tone med kjolen pryder livet og skjørtet. Kjolen er inkludert i samlingen unike dåpskjoler "One of a Kind" og er sydd på ekte thai med nydelig frase og matt / blank glans. Spissen ender ca 35 cm over skjørtet og du kan med fordel brodere på overflaten av det nedre silkestoffet. Bare tilgjengelig i en kopi, størrelse 68/74.

En skikkelig dåpskjole til familien arv!

Storleksguide

NOK 3,950.00 Pris

Dåpskjole Grace-Cecilia One...

Grace-Cecilia er en herli kjole i blonder med en luksuriøs og stilig look. Denne dåpskjole er helt spesiell og ingår vår samling "One of a Kind" det finnes tre stykker. Kjolen har en vakker kremfarge med vakker glans. Me denne dåpskjolen blir dåpsdagen helt spesiell. Dette er en dåpskjole for mange generasjoner.

Storleksguide

NOK 3,200.00 Pris

Dåpskjole Grace-Julia, One...

Grace Julia er en utrolig vakker og elegant dåp kappe i en behagelig matt rosa. En fantastisk blonder nyanse som og kjole satin kjole liv. Kjolen er veldig rent og friskt i stil og er inkludert i samlingen er unik Dåpskjoler "One of a Kind". Kjoler i maksimalt fem eksemplarer handsys vårt eget studio i Sverige. Grace Julia er bare tre eksemplarer.

Storleksguide

NOK 2,730.00 Pris

Dåpskjole Grace - White...

Våre fin dåpskjole Princess Pearl er en kjole med en pen krusning dekorert med søte små perler. Dåpskjole gir en enkel og elegant inntrykk med et romantisk preg. Kjolen har en fantastisk glans og en liten blondekanter nederst. Fargen er bruden hvit / lys off white. Ingen dåp bue inkludert i kjøpesummen, men kan kjøpes til under kategorin Dåp tilbehør.

NOK 2,250.00 Pris

Dopklänning Grace-Royal

Grace-Royal är en riktigt kunglig dopklänning i helsiden och vackra spetsar. Klänningen finns i tre olika toner, off white, champagne eller ljus grönt siden. Dopklänningen är ett fint hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige efter dina önskemål. Låt ditt barn vara kunglig för en dag!

Storleksguide

NOK 2,600.00 Pris

Dåpskjole Grace-Love, One...

Vår fantastiske dåpskjole Grace-Love er utformet i et herlig bomullslin-stoff med en søt brodert blomst. Skjørtet er i tynn chiffon med et vakker og tungt fall. KJolen er i høy kvalitet og utformed på Grace of Swedens egne studio i Sverige. Med våre vkkre dåpstilbehør og broderier kan du skape en helt spesiell kjole til ditt barn.

Storleksguide

NOK 3,300.00 Pris

Dåpskjole Grace-Sally

Romantiske dåpskjoler med blonder som dekorerer livet. Kjolen er tilgjengelig i elfenben og kritt hvit og blonder går tone for tone med kjolen. Du kan komponere ditt eget unike høytidsdrakt med vårt vakre dåpstilbehør og broderi. Dåpskjolen er bare tilgjengelig i to eksemplarer i elfenben og fem i hvitt.

Størrelsesguide

NOK 2,430.00 Pris

Dåpskjole Grace-Royal flower

Grace-Royal Flower er en kjole helt i silke med en vakker glans og et herlig brodert silkestoff med små blomster i pastellfarger. Dåpskjolen er sydd i seks seksjoner stoff med luksuriøse bredde og har plass til mange dåpsbroderier. Dåpskjolen sys etter ditt ønske i Grace of Swedens egne studio i Sverige.

NOK 3,300.00 Pris

Dåpskjole Grace-Alina i...

Grace-Alina er en nydelig dåpskjole i en vakker blonder med et blomstermønster. Kjole har en vakker og eksklusiv følelse. Den er tilgjengelig i hvitt. Dåpeklæren er syet til din bestilling på vår egen studio i Sverige. En familie dåpskjole å spare i generasjoner.

Storleksguide

NOK 3,600.00 Pris

Dopklänning Grace-Lilja med...

Grace-Lilja er en dåpskjole med antikke utseende. Den er designet i unik blonder med vakre mønstre. Undertøyet er litt lysere tone og i et skinnende satin stoff, som fremhever den litt mørkere kremfarget blonden. Denne dåpskjolen er kun tilgjengelig i 3 eksemplarer, og en tilhørende dåpslue kan kjøpes. 

Storleksguide

NOK 3,380.00 Pris

Dåpskjole Grace-Mandy

Søt dåpskjole med mange vakre detaljer. Skjørtet er i myk satin med to brede chiffon volanger ved kanten. Overdelen er kledd i et herlig blondestoff, runt halsen har den en liten blondevolang. Kjolen finnes bare i et eksemplar og den ingår i vår samling "One of a Kind".

Størrelsesguide

NOK 2,550.00 Pris

Dåpeskjole i offwhite...

Den klassiske dåpskjole i nydelig vinter hvit bomull brodert med vakre mønstre. Skjørtet er laget av bomull sateng tone på tone med broderier og har en fin glans. Kjolen har en fantastisk bredde og lengde på skjørtet, ferdig med en volange broderi. Halsen har en søt krage med fin glans. Barnedåp kjole er et fint utformet sydd i vårt eget studio i Sverige etter at bestillingen din.

NOK 2,850.00 Pris
Dopklänning spets i ivory Hurtigvisning
  • Ikke på lager

Dåpskjole Grace-Sara, One...

Grace-Sara er en vakker dåpskjole i silke med flere vakkre blonder. Kjolen har et vakker fall og en eksklusiv følelse. Overdelen er brodert med perler og den sys efter din bestilling på Grace of Swedens egne studio. Denne kjolen blir et elsket arvestykke for framtidige generasjoner.

Storleksguide

NOK 4,000.00 Pris

Dåpskjole Grace-Ebba

Vakker dåpskjole i kremfarge/elfenbenshvitt med overdel i blonder tone på tone med kjolen. Dåpskjolen hører til samlingen "One of a Kind" den finnes i fem eksemplar. Det er kjolen for deg som vil ha det helt spesielle. Med våre vakre dåpstilbehør og broderier kan du selv skape en spesiell kjole til ditt barn. Kan leveres med stoff i ermer for den som ønsker.

Storleksguide

NOK 2,360.00 Pris

Prinsedress Grace-Nicolas...

Vår fantastiske prinsedress Nicolas er et håndverk i ekte haute coture ånde. Dressen har et historiskt 1600talls snitt i ekte thai silke. Den kongelige fargeskalan forhøjer detaljene og gir din sønn en riktig prinse utseende. Vår fantastiske prinsedress Nicolas er en ekte kopi av en dress fra 1600 tallet.

Storleksguide

NOK 3,200.00 Pris

Dåpskjole - Utenpåkjole i...

Note Fargen på spissen av bildene er utsolgt. Den er hvit, den vi har igjen er kremfarget. Vakker utenpåkjole med blonder som gjør din kjole til et smykke. Uansett om du kjøper den av oss eller om du vil gjøre din gamle kjole finere.Kjolen er inspirert av historiske snitt og har mange vakre detaljer. Det er et vakkert håndsydd plagg som gjør dåpsdagen ekstra spesiell.

Størrelsesguide

NOK 1,930.00 Pris

Prinsedress Grace-Edgar for...

Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet.

Storleksguide

NOK 3,200.00 Pris

Dåpskjoler i hvitt broderi...

Vår dåp kjole i vakker hvit brodert stoff er en klassisk barnedåp kjole med en moderne tuch. Den er laget av hvit bomull sateng med en fantastisk glans og er dekorert med vakre broderier stoffer. Kjolen har en fantastisk bredde og lengde på skjørtet, og endte med en brodyrvolange. Dåpskjole er et fint utformet sydd i vårt eget studio i Sverige etter at bestillingen din.

NOK 2,700.00 Pris

Dåpskjole Grace-Melody

Sjarmerende dåpskjole i prinsessestil. Vakker overdel satin/silke skjørtet har bra vidd og en glitrende tyll gjør denne kjolen helt spesiell. Denne kjolen er like søt både som lang og som kort. Den håndsys i Grace of Swedens egne studio i Sverige etter dine ønsker. Den finnes i tre farger. kjolen på det første bilde er champagnefarget.

Storleksguide

NOK 2,650.00 Pris

Dåpskjole Grace-Mary

Grace-Mary er en stilig dåpskjole hvor matrialen står i vakker kontrast til hverandre. Kjolen er døpt etter vår formgiver Mormor Mary som hadde en kjærlighet til vakre enkle plagg. Kjolen er et håndverk som sysy etter dine ønsker. Bare en kjole igjen.

Størrelsesguide

NOK 1,900.00 Pris

Dåpskjole Grace-Jasmine

En veldig spesiell dåpskjole med herlig rosebrodert silke organza på overdelen. Dåpskjolen sys for hånd i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Den sys etter ditt önske. Kjolen har en vakker fargeskala fra kremfarget til beige med aprikos element.

Storleksguide

NOK 2,900.00 Pris

Dåpskjole Grace-Flower Perle

Vakker dåpskjole i bare et eksemplar. Dåpkjolenhar en søt blondekant som skiller overdelen fra skjørtet, midjen har brodert blomstermønster perler brodert for hånd. Dåpskjolen er enkel og har rene linjer den er sydd i et satinstoff med litt glans dem har et mykt og fint fall. Kjolen passer like bra til gutter som til jenter.

Storleksguide

NOK 2,500.00 Pris

Dåpkjole Grace-Minéa

Vår fine dåpkjole i chiffon Grace-Minna har litt shabby chic følelse og er en helt spesiell kjole. Det finnes bare tre forskjellige og blondene på overdelen gir en gammeldags fölelse. Den er et vakker håndverk som gjøres i Grace of Swedens egne studio i Sverige.

Størrelsesguide

NOK 2,430.00 Pris

Dåpskjole Grace-Alexander

Vår dåpskjole Grace-Alexander er en klassisk modell som passer både gutter og jenter. Den har en fint arbeidet krage i en gammeldags modell, den er dekorert med lysegrå bånd. Kjolen er sydd i et bomullsstoff med svake striper i fin kvalitet. den finnes i hvitt med med hvite striper eller i hvitt med svake grå striper.

Storleksguide

NOK 2,120.00 Pris

Dåpskjole Grace-Sessan Rosa

Søt dåpskjole i en behagelig kjedelig rosa / lavendel tone med matchende tyllblonder. Kjolen er veldig ren og enkel i sin stil som betyr at fargen kommer til sin rett. Tilgjengelig i fem eksemplarer og sydd for hånd i Sverige i henhold til din bestilling. Du kan velge din egen dekor som brodering, dåpsbue, og hvis du vil ha et dåpslue ton for ton så syr vi det til deg.

NOK 1,900.00 Pris

Dåpskjole Grace-Ella Blonde

Vår søte dåpskjole Grace-Ella Lace har en søt blondekant som skiller overdelen fra skjørtet og passer til blomstene i livet. Denne kjolen passer både til gutter og jenter, Dåpskjolen er enkel med rene linjer i et silkestoff som er litt blankt. Stoffet har et mykt og fint fall. Du kan selv gjøre din kjole spesiell med våre tilbehør.

Storleksguide

NOK 2,250.00 Pris

Dåpskjole i chiffon med blå...

Vår vakre chiffon dåpskjole har en chabby chic look og er en virkelig unik kjole i ett eksemplar. Den er designet i 30-tallets utseende og blonder og detaljer på livet gir et fantastisk gammeldags preg. Som deretter er dekorert med en blå tynn dekor i en vakker form. Det er et ryddig arbeid gjort i Grace of Sveriges eget studio i Sverige.

Størrelsesguide

NOK 2,430.00 Pris

copy of Festklänning med rosor

Fin festklänning med mycket vacker unik rosbård som avslutar livet. Livet är sytt i ett tyg med mycket vacker siden-look. Kjolen är i skir chiffong . Matchande hätta finns att köpa till. Klänningen på huvudbilden är i antikvitt. 

Størrelsesguide

NOK 1,800.00 Pris

Dåpskjole Grace Princess-...

Våre fin dåpskjole Prinsesse Rose er dekorert med en vakker tygros med eksklusive rhinestone detaljer. Dåpskjole har et stilig utseende med en romantisk touch. Kjolen har en fantastisk glans som er atskilt fra skjørtet med en subtil blondekanter . Skjørtet har et mykt stoff og litt blonder nederst. Fargen er lys off white.

Storleksguide

NOK 1,450.00 Pris

Dåpskjole Grace-Alva

Størrelsesguide

Vår fine dåpskjole Grace-Alva er en spesiell kjole med et vakkert blomster mønster i blonder. Den finnes det bare få igjen av. kjolen er et vakkert håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Nå finnes det fire stykker igjen av den kjole i hvitt, Ivory er slutt.

NOK 2,500.00 Pris

Dåpskjole Grace-Ingrid

En herlig kjole i chiffon med små søte volanger foran på hele skjørtet. Dåpskjolen gir et søtt intrykk. Overdelen er i blank satin som avsluttes med et hvitt bånd i midjen. Ermene har også en volangkant. Du kan selv med dine valg av tilbehør bestemme om kjolen skal ha en moderne look eller en shabby chick look.

Storleksguide

NOK 2,600.00 Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: