Filtrer etter

Størrelse

Størrelse

Farge

Farge

Genus

Genus

Pris

Pris

  • kr 1,159.00 - kr 2,080.00

SALG
7 products.

Viser 1-7 av 7 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpskjole i lilla blonder...

Unik dåpskjole i en lys syrin lilla tone med matchende blonder i bare ett eksemplar. Dåpskjolen er veldig ren og enkel i sin stil, noe som betyr at fargen og blonder kommer til sin rett. Dåpskjolen blir sydd for hånd i Sverige etter din bestilling. Du kan velge din egen dekor som brodering, dåpsbue og hvis du vil ha en hatt med farger i toner, så syr vi den til deg.

Størrelsesguide

kr 1,196.00 Pris
...

Dåpskjole Grace-Ingrid

En herlig kjole i chiffon med små søte volanger foran på hele skjørtet. Dåpskjolen gir et søtt intrykk. Overdelen er i blank satin som avsluttes med et hvitt bånd i midjen. Ermene har også en volangkant. Du kan selv med dine valg av tilbehør bestemme om kjolen skal ha en moderne look eller en shabby chick look.

Størrelsesguide

kr 2,079.20 Pris
...

Dåpskjole Grace Princess-...

Våre fin dåpskjole Princess Pearl er en kjole med en pen krusning dekorert med søte små perler. Dåpskjole gir en enkel og elegant inntrykk med et romantisk preg. Kjolen har en fantastisk glans og en liten blondekanter nederst. Fargen er bruden hvit / lys off white. Ingen dåp bue inkludert i kjøpesummen, men kan kjøpes til under kategorin Dåp tilbehør.

kr 1,159.20 Pris
...

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: