Dåpsluer

Grace of Sweden designer vakre, unike dåpsluer for dåpeklæren din. Vi har et bredt utvalg av dåpsluer i mange forskjellige stilarter og materialer, alt fra satin, bomull, silke og blonder. Enten du ønsker å kjøpe en dukkert for en av våre dåpskjoler eller en kjole du allerede har, tror vi at vi har en dåpslue for deg. Vår samling er variert og inkluderer alt fra moderne, romantiske til gammeldags modeller. Vi produserer de fleste modellene for hånd i vårt eget studio i Sverige.

Dåpsluer

36 products.

Viser 1-36 av 36 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpslue Tradition Vit

Dåpsluen Grace-Tradisjoner hvit er i herlig lin kvalitet som passer til alle våre hvite kjoler.Luen er tradisjonelt tilbehør som rammer in ditt barns ansikte på en fin måte og gir det fokus.Like fin på gutter som på jenter til dåpsdagen.

kr 441.00 Pris
...

Dåpslue Grace-Madde i off...

Nydelig dåpslue i faregtonen elfenben. Luen har en volang med søt blondekant som rammer in barnets ansikte og gir et fint utseende. Luen er i Svensk design og sys på Grace of Swedens egne studio tone på tone med den kjolen du har valgt. Luen på hovedbilde er i Elfenben.

kr 454.09 Pris
...

Dåpslue Grace-Flower

Grace-Flower er en søt lue i halvblank satin med en søt volangkant med blonder, dette gir ansikte en fin inramming og er et fint tilbehør til dåpskjolen din. Luen sys for hånd etter din bestilling hos Grace of Swedens egne studio i Sverige.

kr 450.45 Pris
...

Dåpslue i hvit bomull

Klassisk dåpslue i hvit bomulls sateng og søte blonder detaljer. Dåpssluen tilhører vår populære dåpskjole Tradisjon i hvit bomull. Luen gir barnet ditt det komplette dåpslooket. Bomulls dåpsluen kan kjøpes separat som et supplement til en eksisterende dåpskjole. Hättan er et håndverk fra Grace of Sweden's ehen studio i Sverige.

kr 449.00 Pris
...
Gammeldags dåpshette med... Hurtigvisning
  • Nytt produkt

Gammeldags dåpshette med...

Dåpslue i blonder etter gammel modell fra århundreskiftet. Dåpshetten har snøring i halsen som var vanlig på den tiden og gir den et vintage-utseende.

Blondene har et nydelig sløyfemønster og finnes i off white som på bildene og i hvitt.

kr 649.00 Pris
...
Dåpshette i blondestoff til jente Hurtigvisning
  • Nytt produkt

Blondehette med søtt...

Dåpslue med blonder i gammeldags nostalgisk stil. Tilgjengelig i to toner, off white som på bildene og i hvit. Dåpshetten er tynn og ren med en myk rynket kant rundt ansiktet.

Dåpshetten er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Dåpshetten passer til de fleste modeller.

kr 649.00 Pris
...

Hvit matrushatt til...

Herlig matrushatt gir ditt barn en fin look på dåpsdagen. Et moderne alternativ til dåpsluen. Matroshatten er sydd i samme fine bomulls satin stoff som sjømannsdressen, passer både til gutter og jenter.

kr 494.50 Pris
...

Hvit dåpshatt med...

Hvit dåpslue / dåpshatt med vakker dekor med kryss rundt forkanten. Dåpshetten er sør i kritthvit glanset satengstoff. Hetten passer like bra til gutter og jenter og er en klassiker for babyen. Hetten er i svensk design og sys for hånd i studioet til Grace of Sweden.

kr 495.95 Pris
...
Klassisk dåpshette -... Hurtigvisning
  • Nytt produkt

Klassisk dåpshette -...

Dåpshette med søt volangkant og ren blonde. Dåpsluen er tilgjengelig i tre toner og er helfôret. Capsen er sydd for hånd i vårt atelier i Sverige og matcher vår dåpskjole Grace-Viktoria. Hetten er sydd i en litt sterkere hertuginne med blank look.

kr 599.00 Pris
...

Dåpslue - Emil-lue

Sjarmerende Emil-lue som gir ditt barn en fin look. Et moderne alternativ til den klassiske dåpsluen og kan brukes til dåpskjole. Luen finnes i fire stoffer og er et håndverk fra Grace of Swedens studio i Sverige. Gutten på bilde har lysebrunt stripete bomullsstoff i luen sin.

kr 499.59 Pris
...

Dåpslue off white broderi...

Dåpe lue i fantastisk vakre brodyrtyg i hvit bomull. Hetten er fullt foret og er et fint håndverk fra Grace av Sveriges studio. Hetten er sydd etter at bestillingen din, den har mange vakre detaljer, som en rynkete bak og broderi er vakkert i løpet krusning som rammer ansiktet.

kr 705.25 Pris
...

Dåpslue for gutter

Tøff dåp lue med skjerm. Dåpsluen kan sys opp i samme stoff som kjolen du velger slik at du får en matchet dopset. Hetten er av svensk design og sy Grace av Sveriges eget studio. Hetten på hovedbildet er i Ivory / krem farget satintyg. Hetten har fine perfekte detaljer.

kr 544.05 Pris
...

Dåpe lue i hvitt brodert stoff

Dåpe lue i fantastisk vakre brodyrtyg i hvit bomull. Hetten er fullt foret og er et fint håndverk fra Grace av Sveriges studio. Hetten er sydd etter at bestillingen din, den har mange vakre detaljer, som en rynkete bak og broderi er vakkert i løpet krusning som rammer ansiktet.

kr 614.25 Pris
...

Dophätta i spets med...

Vacker dophätta i satin med underbar cremefärgad spets med kungakronor som mönster. Hättan matchar alla Grace of Swedens dopklänningsmodeller i off white och cremefärgat tyg. Det är ett bra alternativ för dig som önskar komplettera din dopklädsel med en unik detalj. Hättan är hansydd och tillverkad i Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Tillhör dopklänningen Grace-Lilja.

kr 568.75 Pris
...

Matrosluen til...

Matrosluen er en fin detalje til Sjømanns-dåpskjolen. Den har en frisk look med sin hvite bomullssatin og marineblå striper. Matrosluen er et alternativ og gir dit barn en herlig look.

kr 520.28 Pris
...

Huckle i lin

Gammeldags lin-huckle gir et søtt utseende til barnets dåpsdag. Huckleten har litt strikk i halsen som kan knyttes til riktig passform slik at hucklet sitter komfortabelt for barnet. Hucklet er tilgjengelig i hvit, off white og naturfarget lin.

kr 449.00 Pris
...

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: