Dåpsluer i satin og blonder

Grace of Sweden skaper herlige dåpsluer i satin og blonder i flere modeller. Vi har et vakkert utvalg av dåpsluer som passer til den kjolen du har valgt. Våre dåpsklær er skapt for å fokusere på det individuelle og på valgmuligheter.. Vi tror at du kommer å finne den dåpsluen du leter etter uansett om du har en gammel dåpskjole eller om du kjøper en av oss.

Dåpsluer i satin og blonder

18 products.

Viser 1-18 av 18 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpslue Grace-Madde i off...

Nydelig dåpslue i faregtonen elfenben. Luen har en volang med søt blondekant som rammer in barnets ansikte og gir et fint utseende. Luen er i Svensk design og sys på Grace of Swedens egne studio tone på tone med den kjolen du har valgt. Luen på hovedbilde er i Elfenben.

kr 454.09 Pris
...

Hvit dåpshatt med...

Hvit dåpslue / dåpshatt med vakker dekor med kryss rundt forkanten. Dåpshetten er sør i kritthvit glanset satengstoff. Hetten passer like bra til gutter og jenter og er en klassiker for babyen. Hetten er i svensk design og sys for hånd i studioet til Grace of Sweden.

kr 495.95 Pris
...

Dåpslue Grace-Flower

Grace-Flower er en søt lue i halvblank satin med en søt volangkant med blonder, dette gir ansikte en fin inramming og er et fint tilbehør til dåpskjolen din. Luen sys for hånd etter din bestilling hos Grace of Swedens egne studio i Sverige.

kr 450.45 Pris
...

Blondehette med søtt...

Dåpslue med blonder i gammeldags nostalgisk stil. Tilgjengelig i to toner, off white som på bildene og i hvit. Dåpshetten er tynn og ren med en myk rynket kant rundt ansiktet.

Dåpshetten er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Dåpshetten passer til de fleste modeller.

kr 649.00 Pris
...

Gammeldags dåpshette med...

Dåpslue i blonder etter gammel modell fra århundreskiftet. Dåpshetten har snøring i halsen som var vanlig på den tiden og gir den et vintage-utseende.

Blondene har et nydelig sløyfemønster og finnes i off white som på bildene og i hvitt.

kr 649.00 Pris
...

Klassisk dåpshette -...

Dåpshette med søt volangkant og ren blonde. Dåpsluen er tilgjengelig i tre toner og er helfôret. Capsen er sydd for hånd i vårt atelier i Sverige og matcher vår dåpskjole Grace-Viktoria. Hetten er sydd i en litt sterkere hertuginne med blank look.

kr 599.00 Pris
...

Dåpslue for gutter

Tøff dåp lue med skjerm. Dåpsluen kan sys opp i samme stoff som kjolen du velger slik at du får en matchet dopset. Hetten er av svensk design og sy Grace av Sveriges eget studio. Hetten på hovedbildet er i Ivory / krem farget satintyg. Hetten har fine perfekte detaljer.

kr 544.05 Pris
...

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: