Festkjoler

Grace of Sweden formgir også kort og lange fest og dåpskjoler. Nesten alle våre modeller kan fås som en kort kjole. Våre festkjoler passer like bra til fester og bryllup som til dåp og navnefester.Vi har flere flotte modeller av seilerkjoler til baby og barn, som alltid er en frisk og stilig festkjole til barnet. Vi skaper alltid i vakre og unike matriale i høy kvalitet, dette gir spesielle og festlige barneklær. Med våre fine tilbehör kan du enkelt sette sammen en fin festdrakt til barnet ditt.

Vackra festklänningar för babyn - Svensk design och tillverkning

Festkjoler

12 products.

Viser 1-12 av 12 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Festkjole i lin med korte...

Babykjole i naturfarget lin med fine blonderdetaljer i off white. Nydelig festkjole til bursdager og andre høytidelige anledninger som for eksempel dåp. Kjolen er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Du kan dekorere kjolen din selv å velge for eksempel en personlig bue eller navnebroderi.

Storleksguide

NOK 949.00 Pris
Sjømannskjole i kort modell... Hurtigvisning
  • Nytt produkt

Sjømannskjole i kort modell...

Vår elskede sjømannskjole i kort modell for dåp, mottakelse, navngivning og andre festlige anledninger. Knelang modell med marineblått satengbånd som dekor.

Kan fint kombineres med hatter, broderier og annet tilbehør finner du under på siden.

NOK 949.00 Pris

Festkjole med roser og...

Fin festkjole med korte ermer og en veldig vakker unik rosekant mellom livet og skjørtet. Livet er sydd i et stoff med et veldig vakkert silkeutseende. Skjørtet er sydd i en lys antikk, hvit ren chiffon. Matchende hette er tilgjengelig for kjøp. Kjolen på hovedbildet er i antikkhvit.

Storleksguide

NOK 949.00 Pris

Festkjole i hvitt med...

Søt festkjole i hvit med blonder og hvit sateng med fantastisk glans og matchende blonder. Du kan velge selv om du vil kjøpe tilbehør som brodert band, hatt eller diadem til kjolen. Kjolen inkluderer en bue med 15 cm lange bånd. Kjolen passer fint til festlige anledninger som navngivningsseremonier osv.

Storleksguide

NOK 949.00 Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: