Festkjoler

Grace of Sweden formgir også kort og lange fest og dåpskjoler. Nesten alle våre modeller kan fås som en kort kjole. Våre festkjoler passer like bra til fester og bryllup som til dåp og navnefester.Vi har flere flotte modeller av seilerkjoler til baby og barn, som alltid er en frisk og stilig festkjole til barnet. Vi skaper alltid i vakre og unike matriale i høy kvalitet, dette gir spesielle og festlige barneklær. Med våre fine tilbehör kan du enkelt sette sammen en fin festdrakt til barnet ditt.

Vackra festklänningar för babyn - Svensk design och tillverkning

Festkjoler

10 products.

Viser 1-10 av 10 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Festkjole i lin med korte...

Babykjole i naturfarget lin med fine blonderdetaljer i off white. Nydelig festkjole til bursdager og andre høytidelige anledninger som for eksempel dåp. Kjolen er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Du kan dekorere kjolen din selv å velge for eksempel en personlig bue eller navnebroderi.

Størrelsesguide

kr 0.00 Pris
...

Festkjole i hvitt med...

Søt festkjole i hvit med blonder og hvit sateng med fantastisk glans og matchende blonder. Du kan velge selv om du vil kjøpe tilbehør som brodert band, hatt eller diadem til kjolen. Kjolen inkluderer en bue med 15 cm lange bånd. Kjolen passer fint til festlige anledninger som navngivningsseremonier osv.

Størrelsesguide

kr 639.20 Pris
...

copy of Festklänning med...

Söt festklänning med spetsliv med vackert blom-mönster.Klänningen är sydd i off white satin med underbar lyster och matchande spetsar. Du kan själv välja om du önskar köpa till några tillbehör så som broderat band, hätta eller diadem till din klänning. I köpet av klänningen ingår en off white eller rosa rosett med 15 cm långa band.

Størrelsesguide

kr 823.20 Pris
...

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: