dopskjole i blonder i kongelig stil
  • dopskjole i blonder i kongelig stil
  • mor med baby i dåpskjole
  • luksuriøs lang kjole
  • blonder dåpskjole i nærbilde
  • Dåpskjole med luksuriøst blondereskjørt i fullt bilde
  • Dåpskjole i blonder med lange ermer
  • Dåpskjole med unik blonder og ceris bue
  • Dopklänning i kunglig stil med blå rosett
  • eksklusiv dåpskjole til søt jente

  Dåpskjole Grace-Estelle

  NOK 4,000.00

  Vår eksklusive dåpskjole Grace-Estelle er inspirert av det Svenska hovets slektkjole. Det er en dåpskjole med en kongelig følelse i fantastiske stoffer og blonder. Dåpskjolen er håndsydd i Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  Storleksguide

  dopskjole i blonder i kongelig stil

  Dåpskjole Grace-Estelle

  NOK 4,000.00
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Størrelsesvalg lue :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vår dåpskjole Grace-Estelle er en veldig eksklusiv kjole. den er gjort i kremfarget satin med silkefølelse og dekorert med eksklusive blonder i vår egen design. Den har fine volangermer i blonder og en søt volangkrage runt halsen. Kjolen er ispirert av det Svenske kongehusets dåpskjole.

  Blondestoffet på skjørtet har små buketter med roser og en liten rynke faller ned foran og bak. Ved fallen er det en vakker blondekant og modellen er ekstra luksuriøst lang. Kjolemodellen er vakker og velsittende med en liten åpning i ryggen og den lukkes med skjulte knapper. Dåpskjolen er helt foret og sys for hånd i Grace egne studio i Sverige. Om du ønsker en annen farge på sløjfen eller en annen sløjfe så kjøper du det under kategorien Dåpssløjfer på første siden. Vi syr ditt valg av sløjfe på din kjole. Alle andre bilder på f.esk broderier, skytsengler osv er bilder til inspirasjon og finnes å kjøpe som dåpstilbehør. Dåpsbroderier finnes som valg og gjør din kjole helt spesiell og sender et minne in i fremtiden. Grace-Estelle dåpslue er utrolig søt i samme stoff og blonder og den er helt foret.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpslue Grace-Estelle Variant

  Luksuriøse dåpslue i to lager med blonder. Luen passer til alle Grace of Swedens kremfargede modeller. Dette er et alternativ for deg som som vil ha søtere look til dåpsdrakten din. Luen er et håndverk som sys p Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  NOK 680.00 Pris

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  NOK 100.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  NOK 480.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: