Dåpskjole Tradisjon Hvit

Tradisjon Hvit er en velgjort hvit dåpskjole i lin med mange vakre detaljer i høy kvalitet. Den passer like fint på gutter som jenter og er vår mest elskede kjoler. Med våre tilbehør og broderimuligheter kan du komponere en helt personlig og anneledes dåpskjole til ditt barns dåpsfest.

Ønsker du å kjøpe et annet valg av dåpsbue fra vårt sortiment, legger du den i handlekurven, så syr vi den på dåpskjolen din.

Mållister for barnet ditt og plagget finner du i fotgalleriet til venstre for hovedbildet.

12397-2773
1,299.00 Nkr
Inklusive norsk MVA, ingen tollavgift kommer i tillegg
Størrelse: C.68/74
Erme lengde: Lange ermer
Fargevalg av dåpssløyfe: Babyrosa nr. 4
Antall

Størrelsesguide

Bruk størrelsesguiden for å lette valget ditt.

Brystmålet er det viktigste målet å velge størrelse ut fra.

I bildegalleriet til venstre for hovedbildet finner du flere guider med blant annet målene til våre plagg. Du finner en egen måteliste for Dåpsdresser: C. 62-68-74-80-86.

Størrelsene er i en passende passform, ikke for trange, men definitivt ikke posete. De er ikke ment for for eksempel en langermet genser eller body under. Hvis du ønsker klær under, anbefaler vi en singlet og strømpebukse.

Hvis barnet ditt ligger mellom ca. 56/62 og ca. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meldingsboksen ved slutten av kjøpet, så tilpasser vi kjolen slik at den passer godt. Vennligst oppgi barnets brystomkrets, vekt, nåværende størrelse og alder der. Hvis det er mer enn tre uker til dåpen, skriv datoen for bruk, slik at vi kan tilpasse veksten.

størrelsesguide for dåpskjoler til baby

Produsert innen 3 dager

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Tradisjon Hvit er vår mest elskede dåpskjole, den er velgjort med mange vakre detaljer. Den er sydd i Europas fineste linkvalitet et fantastiskt stoff med vakker drapering. Den har blondeinsats og plissering fram, en liten rynke faller fra kjolen og avsluttes med en kant. I fallen er det innfelt plissering og bloder. En veldig velsittende modell med en liten pufferm. Kjolen stenges med skjult glidelås i ryggen. Lengden fra nakken till fallen er 95cm.

I dåpskjolens pris ingår det en blå eller rosa sløjfe. Om du vil ha en annen farge på sløjfen eller et annet sløjfealternativ så kjøper du det under kategorien Dåpsløjfer. Der finner du mange andre farger og alternativ som vi syr fast på din kjole. Da setter du et kryss i: Kommer gjøre et annet valg under kategorien Dåpsløjfer.

Alle andre bilder på f.eks broderi, skytsengler, sløjfer osv er bilder til inspirasjon og finnes å kjøpe som tilbehør til din dåpskjole. Dåpbroderier kan du velge til og det gjør din kjole personlig og spesiell, den blir et vakkert minne å spare for fremtiden.Dåpsluen til Tradisjon Hvit finner du under kategorien Dåpsluer eller lengre ned på siden.

Produktdetaljer
12397-2773

Dataark

 • Lin
 • Lin
 • Klassisk
 • Dopklänning
 • Hvit
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Spesifikke referanser

 • 7340206215109