Festkjole i lin med korte ermer

Babykjole i naturfarget lin med fine blonderdetaljer i off white. Nydelig festkjole til bursdager og andre høytidelige anledninger som for eksempel dåp. Kjolen er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Du kan dekorere kjolen din selv å velge for eksempel en personlig bue eller navnebroderi.

KL0004NO-82371
949.00 Nkr
Inklusive norsk MVA, ingen tollavgift kommer i tillegg
Størrelse: C. 62
Erme lengde: Lange ermer
Antall

Størrelsesguide

Bruk størrelsesguiden for å lette valget ditt.

Brystmålet er det viktigste målet å velge størrelse ut fra.

I bildegalleriet til venstre for hovedbildet finner du flere guider med blant annet målene til våre plagg. Du finner en egen måteliste for Dåpsdresser: C. 62-68-74-80-86.

Størrelsene er i en passende passform, ikke for trange, men definitivt ikke posete. De er ikke ment for for eksempel en langermet genser eller body under. Hvis du ønsker klær under, anbefaler vi en singlet og strømpebukse.

Hvis barnet ditt ligger mellom ca. 56/62 og ca. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meldingsboksen ved slutten av kjøpet, så tilpasser vi kjolen slik at den passer godt. Vennligst oppgi barnets brystomkrets, vekt, nåværende størrelse og alder der. Hvis det er mer enn tre uker til dåpen, skriv datoen for bruk, slik at vi kan tilpasse veksten.

størrelsesguide for dåpskjoler til baby

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Fin dressing for navngiving og dåp og andre festlige anledninger i livet.

En veldig godt gjennomarbeidet kjole i kvalitetslin med en fantastisk overflate. Den har vakkert innfelt blonder. Veldig godt tilpasset modell med en liten pen puffhylse. Lukkes med en skjult glidelås i ryggen.

Produktdetaljer
KL0004NO-82371

Dataark

  • Lin
  • Klassisk
  • Kort finklänning
  • Linnefärgad
  • Female
  • Under knä

Spesifikke referanser

  • 378