Dåpslue Grace-Madde hvit Satin

Søt dåpslue i satin med en volangkant, luen gir ditt barn en klassisk dåps look på dåpsdagen. Grace of Sweden syr luen etter din bestilling i den egne studion i Sverige. Dåpsluen gjør dåpsdrakten komplett og gir ansikte en vakker inramming.

7994-1912
599.00 Nkr
Inklusive norsk MVA, ingen tollavgift kommer i tillegg
Størrelse: M (43-46 cm)
Antall

Størrelsesguide

Bruk størrelsesguiden for å lette valget ditt.

Brystmålet er det viktigste målet å velge størrelse ut fra.

I bildegalleriet til venstre for hovedbildet finner du flere guider med blant annet målene til våre plagg. Du finner en egen måteliste for Dåpsdresser: C. 62-68-74-80-86.

Størrelsene er i en passende passform, ikke for trange, men definitivt ikke posete. De er ikke ment for for eksempel en langermet genser eller body under. Hvis du ønsker klær under, anbefaler vi en singlet og strømpebukse.

Hvis barnet ditt ligger mellom ca. 56/62 og ca. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meldingsboksen ved slutten av kjøpet, så tilpasser vi kjolen slik at den passer godt. Vennligst oppgi barnets brystomkrets, vekt, nåværende størrelse og alder der. Hvis det er mer enn tre uker til dåpen, skriv datoen for bruk, slik at vi kan tilpasse veksten.

størrelsesguide for dåpskjoler til baby

Produsert innen 3 dager

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vakker dophätta egnet for Grace Vicky White, Grace, Noah, Grace sant i hvitt og Grace Estelle White. Fullt foret hette i hvit sateng med en pen blonder som gir ansiktet en vakker setting. Hetten er tilgjengelig i tre størrelser. dophättan er en klassisk doptillbehör gi dopbarnet en fin innstilling på hans festdag. Vi anbefaler rens eller en lett håndvask, strykes på satin. Hetten er et håndverk utført på Grace eget studio i Sverige.

Produktdetaljer
7994-1912

Dataark

  • Satin
  • Klassisk
  • Dophätta
  • Hvit
  • Unisex

Spesifikke referanser

  • 7340206235138