Dåpskjole Grace-Tradition Marin

Vår dåpskjole Tradisjon Marin er en veldig fin dåpskjole i maritim stil. Fargene har en fin kontrast til hverandre og modellen passe like bra på gutter som på jenter. Dåpskjolen er gjort i Europas fineste lin og er utformet av Grace of Sweden.

Ønsker du å kjøpe et annet valg av dåpsbue fra vårt sortiment, legger du den i handlekurven, så syr vi den på dåpskjolen din.

Mållister for barnet ditt og plagget finner du i fotgalleriet til venstre for hovedbildet.

7797-711
1,399.00 Nkr
Inklusive norsk MVA, ingen tollavgift kommer i tillegg
Størrelse: C.68/74
Erme lengde: Korte ermer
Fargevalg av dåpssløyfe: Ingen sløyfebånd ønskes
Antall

Størrelsesguide

Bruk størrelsesguiden for å lette valget ditt.

Brystmålet er det viktigste målet å velge størrelse ut fra.

I bildegalleriet til venstre for hovedbildet finner du flere guider med blant annet målene til våre plagg. Du finner en egen måteliste for Dåpsdresser: C. 62-68-74-80-86.

Størrelsene er i en passende passform, ikke for trange, men definitivt ikke posete. De er ikke ment for for eksempel en langermet genser eller body under. Hvis du ønsker klær under, anbefaler vi en singlet og strømpebukse.

Hvis barnet ditt ligger mellom ca. 56/62 og ca. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meldingsboksen ved slutten av kjøpet, så tilpasser vi kjolen slik at den passer godt. Vennligst oppgi barnets brystomkrets, vekt, nåværende størrelse og alder der. Hvis det er mer enn tre uker til dåpen, skriv datoen for bruk, slik at vi kan tilpasse veksten.

størrelsesguide for dåpskjoler til baby

Produsert innen 2 dager

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vår dåpskjole Tradisjon-Marin er veldig velarbeidet og har en maritim følelse. Det er en dåpskjole med vakre detaljermog den er sydd i Europas fineste lin, den har en fin overflate og et vakkert fall. Den er dekorert med en vakker insydd blonde og med rynke fram. En liten rynke faller fra overdelen og avsluttes med satinkant. Ved fallen er det sydde rynker, en blondekant og et marineblått satinbånd. Modellen har et godt snitt og en fin form. Den har en lite pufferm. Kjolen lukkes med skjult glidelås i ryggen. Den er 96cm fra nakken og ned til fallen.

Om du vil ha en annen farge på sløjfen eller en annen sløjfe så kjøper du det under kategorien Dåpssløjfer på første siden, dr finner du mange andre farger og opsjoner. Det du velger syr vi på din kjole. Alle andre bilder på f.eks broderier og skytsengler osv er bilder til inspirasjon og finnes å kjøpe som tilbehør. Du kan selv sette sammen våre tilbehør og skape din helt spesielle kjole.

Dåpsbroderier finnes som valg og gjør din kjole helt spesiell du finner disse under kategorien Luer og det er luen Grace-Tradisjon Hvit som passer til. Du kan også velge Sjømannsdåpsluen og da syr vi den i ditt listoff med blå striper i steden for bomullsstoff, så de passer din kjole.

Produktdetaljer
7797-711

Dataark

 • Klänning
 • Lin
 • Klassisk
 • Dopklänning
 • Hvit
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Spesifikke referanser

 • 7340206203458