Dåpkjole Sjømannskjole Hvit

Dåpskjole i sjømannsmodell med vakker marinblå bånddekorasjon. Kjolen er sydd i et vakkert hvitt sateng bomull / syntetisk stoff fra Italia. Som gjør at den har en vakker glans og er lett å håndtere. En moderne dåpskjole for både gutter og jenter.

Ønsker du å kjøpe et annet valg av dåpsbue fra vårt sortiment, legger du den i handlekurven, så syr vi den på dåpskjolen din.

Mållister for barnet ditt og plagget finner du i fotgalleriet til venstre for hovedbildet.

6085-795
1,299.00 Nkr
Inklusive norsk MVA, ingen tollavgift kommer i tillegg
Størrelse: C.68/74
Erme lengde: Korte ermer
Antall

Størrelsesguide

Bruk størrelsesguiden for å lette valget ditt.

Brystmålet er det viktigste målet å velge størrelse ut fra.

I bildegalleriet til venstre for hovedbildet finner du flere guider med blant annet målene til våre plagg. Du finner en egen måteliste for Dåpsdresser: C. 62-68-74-80-86.

Størrelsene er i en passende passform, ikke for trange, men definitivt ikke posete. De er ikke ment for for eksempel en langermet genser eller body under. Hvis du ønsker klær under, anbefaler vi en singlet og strømpebukse.

Hvis barnet ditt ligger mellom ca. 56/62 og ca. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meldingsboksen ved slutten av kjøpet, så tilpasser vi kjolen slik at den passer godt. Vennligst oppgi barnets brystomkrets, vekt, nåværende størrelse og alder der. Hvis det er mer enn tre uker til dåpen, skriv datoen for bruk, slik at vi kan tilpasse veksten.

størrelsesguide for dåpskjoler til baby

Produsert innen 7 dager

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vår dåpskjole i sjømannsstil er veldig klassisk som passer bra både til gutter og jenter den har en velgjort sjømannskrage i fin modell. Kjolen er dekorert med satinbånd i marinblått vid kjolens krage,ermer og fall. Den er sydd i en herlig hvit satin kvalitet i bomullsblanding som gjør den lett å vedlikeholde og den blir ikke så skrukkete.

Kjolen er et eksklusive håndverk som er utformet og sydd i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Det tar nå maksimalt to uker å få din kjole sydd når du bestiller. Veldig vakker og velsittende modell med skjult glidelås i ryggen og med en krage som kan åpnes. Modellen er veldig vakker og sitter bra, den har en liten fin erm.

Både dåpslue og matroslue finnes å kjøpe under kategorien tilbehør, Alle andre bilder f.eks broderier, skytsengler osv er bilder til inspirasjon og kan kjøpes som tilbehør.

Om du vil ha broderi på kjolen din så kan du bestille det under kategorien dåpsbroderi. Vil du ha en sløjfe på sjømannskragen foran så kjøper du det under kategorien Dåpssløjfer.

Produktdetaljer
6085-795

Dataark

 • Klänning
 • Klänning
 • Sjömansstil
 • Dopklänning för pojke
 • Hvit
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Spesifikke referanser

 • 7340206204042