Dåpslue Tradition Vit

Dåpsluen Grace-Tradisjoner hvit er i herlig lin kvalitet som passer til alle våre hvite kjoler.Luen er tradisjonelt tilbehør som rammer in ditt barns ansikte på en fin måte og gir det fokus.Like fin på gutter som på jenter til dåpsdagen.

7962-1896
499.00 Nkr
Inklusive norsk MVA, ingen tollavgift kommer i tillegg
Størrelse: S ( 36-42 cm)
Antall

Størrelsesguide

Bruk størrelsesguiden for å lette valget ditt.

Brystmålet er det viktigste målet å velge størrelse ut fra.

I bildegalleriet til venstre for hovedbildet finner du flere guider med blant annet målene til våre plagg. Du finner en egen måteliste for Dåpsdresser: C. 62-68-74-80-86.

Størrelsene er i en passende passform, ikke for trange, men definitivt ikke posete. De er ikke ment for for eksempel en langermet genser eller body under. Hvis du ønsker klær under, anbefaler vi en singlet og strømpebukse.

Hvis barnet ditt ligger mellom ca. 56/62 og ca. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meldingsboksen ved slutten av kjøpet, så tilpasser vi kjolen slik at den passer godt. Vennligst oppgi barnets brystomkrets, vekt, nåværende størrelse og alder der. Hvis det er mer enn tre uker til dåpen, skriv datoen for bruk, slik at vi kan tilpasse veksten.

størrelsesguide for dåpskjoler til baby

På lager

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Dåpslue i samme fine kvalitet som vår dåpskjole Grace-Tradisjon hvit. En volang med søt blondekant runt ansikte. Modellen passer til Grace-Tradisjon hvit, Grace-Philip Brokade, Grace-Vilmer og Grace-William. Dåpsluen er sydd i Europas fineste lin kvalitet med en fin overflate og fin struktur. Modellen knytes med hvite satibånd under haken. Luen er også et fint tilbehør ved dåp ute som beskyttelse mot vind og sol. Vedlikeholdsråd for lin kan du lese om lengst nede på siden under kategorien vedlikeholdsråd.

Produktdetaljer
7962-1896

Dataark

  • Lin
  • Klassisk
  • Dophätta
  • Hvit
  • Unisex
  • Infant
    Toddler

Spesifikke referanser

  • 7340206212115