• chiffongdopklänning i antik stil
  • tvillngars vackra dopbroderi
  • Dopklänning till ophelia med namnbroderi

  Dåpskjole i chiffon med blå detalj

  kr 1,940.00

  Vår vakre chiffon dåpskjole har en chabby chic look og er en virkelig unik kjole i ett eksemplar. Den er designet i 30-tallets utseende og blonder og detaljer på livet gir et fantastisk gammeldags preg. Som deretter er dekorert med en blå tynn dekor i en vakker form. Det er et ryddig arbeid gjort i Grace of Sveriges eget studio i Sverige.

  Størrelsesguide

  Dåpskjole i chiffon med blå detalj

  kr 1,940.00
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Ytterligare information

  Vår herlige dåpskjole Minna er en vakker kjole i shabby chic stil. Overdelen er kledd i en gammeldags blonde i en kremfarget tone og skjørtet er i tynn chiffon i en lysere tone og avsluttes med en enkel frill. (som på Grace-Rose) Vakker og velsittende modell med en liten pufferm. Liten split i nakken og med skjulte knapper. Kjolen er 105cm fra nakken ned til fallen. Kjolen er helt foret Bare to kjoler igjen i en serie på fem. Den ingår i vår kolleksjon. "One of a Kind".

  Om du vil ha en annen sløjfefarge eller et annet sløjfealternativ så kjøper du det under kategorien Dåpsløjfer, der kan du finne mange andre farger og alternativ som forvandler din kjole till helt din egen. Alle andre bilder på f.eks broderi og skytsengler osv er for inspirasjon og kankjøpes som tilbehør til din kjole så den blir som du drømt om.

  Dåpsbroderi finnes som valg og kan gjøre din kjole helt spesiell. Dåpsluen som hører til Grace-Minna er den samme luen som heter Grace-Rose og kan bestilles underkategorien Dåpsluer.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  kr 76.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  kr 383.20 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: