Broderitjenester

Vi broderer din kjole, diadem, teppe etc. etter dine ønsker. Som gir deg muligheten til å lage en helt unik dåpskjole eller gave basert på vårt sortiment. Har du din egen dåpskjole du vil ha brodert, finner du informasjon om den nederst på kjolebroderisiden. Her kan du se våre broderitjenester for dåpsklær og broderi til dåpsgaver . Der kan du gjøre dine personlige valg og fullføre kjøpet.

Angrerett, bytte, klage og retur

Normal angrerett er i henhold til fjernhandelsloven 14 dager fra varen kom. Alle typer angrerett forutsetter at produktet ikke brukes, og at det returneres i uskadd stand med alle tagger intakte og ubrutt. Vi refunderer kjøpesummen for produktet.

Normalt gjelder ingen returrett på spesialbestilte varer. Vi tilbyr fortsatt 3 dagers åpent kjøp på spesialbestilte varer som er produsert/modifisert etter dine ønsker. I løpet av denne tiden har du retur-/bytterett. For spesialbestilte og broderte produkter vil 50 % av ordreverdien bli refundert ved bruk av angreretten (Gjelder imidlertid ikke sløyfebroderi). Dette for å dekke restaureringskostnader. Kostnader for returfrakt betales av kunden.

Vilkår for broderitjeneste for kundeeide produkter

Har du din egen kjole og kun ønsker å kjøpe broderi, fungerer det bra hvis kjolen ikke er veldig gammel og skjør. Det er alltid en risiko for at det skjer en ulykke med en broderimaskin, for eksempel kan det komme oljesprut eller maskinen setter seg fast og lager hull. Med våre egne kjoler er dette ikke noe problem. Men hvis det skulle skje med kjolen din slik at den ikke kan restaureres, vil vi erstatte deg med en valgfri modell av våre kjoler i serien Tradition, Madde eller Philip. Bestill ditt broderi her og send oss ​​din kjole.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: