Levering og retur

Det tilkommer ingen moms eller tollgebyr når du handler hos oss.

Vi har et norsk VOEC registreringsnummer og din moms er inkludert i prisen du ser oppgitt i butikken vår og vi betaler den til den norske stat. Beløpet som er oppgitt når du legger inn bestillingen er beløpet du betaler totalt.

Fraktkostnad

PostNord / DHL Pris: 70 NOK
Gratis frakt gjelder ved kjøp over 3000 NOK.

Pakkene er godt pakket og sikret mot skade. Forsendelsen din leveres vanligvis med PostNord eller DHL. Vi velger den frakten som passer best for dine kjøpte varer. Normal leveringstid er 5-10 hverdager. Du får beskjed via sms eller e-post om at varen er levert inn til transportøren.

Angrerett - bytte og retur

Normal angrerett er i henhold til fjernhandelsloven 14 dager fra varen kom. Alle typer angrerett forutsetter at produktet ikke brukes, og at det returneres i uskadd stand med alle tagger intakte og ubrutt. Vi refunderer kjøpesummen for produktet.

Ingen returrett på spesialbestilte varer etter lov.

Vi tilbyr fortsatt 5-dagers åpent kjøp på spesialbestilte dåpsklær som er modifisert med dåpsbroderi etter dine ønsker. Du har rett til å returnere/bytte i løpet av denne tiden.

For skreddersydde produkter (som gjelder de fleste av våre produkter i sortimentet, siden de er sydd på bestilling for deg som i en systue) og broderte produkter, refunderes 50 % av bestillingsverdien når angreretten benyttes . Dette gjelder dog IKKE rosettbroderier, broderte badekåper og sengesett, men kun dåpsklær, som det ikke utbetales kompensasjon for ved angre. Store endringer godkjennes imidlertid i de aller fleste tilfeller, selv om plagget er spesiallaget. Kostnader for returfrakt og frakt til kunden betales av kunden ved avbestilling.

Når du returnerer varen din til oss, vil fraktselskapet belaste et ekspedisjonsgebyr på ca SEK 250-350 for håndtering av dine tolldokumenter ved innreise til Sverige. For enkelhets skyld betaler vi det for deg og trekker fra beløpet som oppstår fra refusjonsbeløpet ditt for varen. Vi vil imidlertid aldri trekke mer enn 350 SEK, sannsynligvis mindre.

Du får tilbake summen du har betalt for produktet inkludert mva - gebyret vi betaler til fraktselskapet.

Varer som returneres der det totale kjøpet ikke lenger når grensen for gratis frakt 3000 NOK  trekkes faktisk fraktkostnad fra refusjonen, dog maksimalt  180 NOK.

Hvis vesker, plagg etc. er feilpakket, klumpete og må strykes og pakkes om ved retur, trekkes et restaureringsgebyr på NOK 100 fra refusjonen. Siden plaggene våre er ekstremt nøye for hver kunde at de mottar en vare i perfekt stand og pent pakket.

Uavhentede pakker

For ikke-plukkede pakker tar vi et gebyr for frakt, returfrakt og håndtering på NOK 450.

Produktfeil og reklamasjoner

Hvis varen returneres på grunn av en produktdefekt, kontakt oss </ a> så snart du oppdager feilen og returnerer den umiddelbart, ved reklamasjon, er vi selvsagt ansvarlige for returfrakten. Gi oss beskjed om du vil ha en ny vare eller pengene tilbake. Kreditt skjer via Klarna. Alle returnerte varer må være ubrukte, i eventuell originalemballasje og med originale merker/lapper i original stand og ubrutt for å bli godkjent. Skulle det være en defekt i produktet du kjøpte, vennligst kontakt oss via vår kontaktside eller e-post: Sales@graceofsweden.com

Registrering

Alle former for retur må forhåndsregistreres online hos oss før de sendes. Du registrerer deg ved å logge inn på kontoen din, eller opprette en konto med samme e-post som du brukte ved bestilling. Finn din bestilling under "Mine bestillinger" og klikk på den. Rull ned og du vil se returvarslingen. Du merker og setter nummeret og skriver evt. kommenter om du ønsker å bytte, klage eller returnere. Fullfør registreringen. Etter at du har gjort det, venter du på en returgodkjenning og når den e-posten kommer, skriver du ut returseddelen på kontoen din og legger den ved forsendelsen. Dette er spesielt viktig ved retur fra Norge slik at du ikke får unødvendige tollbehandlingsgebyrer dersom du sender varen tilbake på feil måte.

Returer, bytte og klager sendes til:

Designcompaniet AB / Grace of Sweden

att: Kristina Olofsson

Lillro 111

855 91 Sundsvall

SWEDEN

.