stiligaste killen i kostym till dop
  • stiligaste killen i kostym till dop
  • dofin pojke i brokad kostym
  • dopkostym med vacker väst
  • pojkes stiliga dopklädsel
  • dopkostym från garce of sweden
  • dopklädd å festfin pojke
  • off white brokad kostym för pojkdop

  Grace-Philip i off white brokad-dress

  NOK 1,003.00

  Fantastisk dåpsdress til en liten gutt. Dåpedrakt med vakker brokadevest med jacquardvevemønster. Baptistdrakten har en fin off-white tone og sys i høykvalitets linne. En fin kostyme som gir gutten et virkelig festlig utseende på, enten for dåp, bryllup eller andre høytidelige anledninger. Kostymen lukkes i ryggen med en skjult glidelås og vest er dekorert med seks flotte knapper.

  Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

  Storleksguide

  stiligaste killen i kostym till dop

  Grace-Philip i off white brokad-dress

  NOK 1,003.00
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

  Fantastisk dåpsdress til en liten gutt. Passer for alle slags festlige anledninger som bryllup, fødselsdager, etc. Kostymen er sydd i linn og den vakre vesten har et brokade mønster som gir en ekstra festlig følelse, den er dekorert med små og fine knapper. Kostymen lukkes i ryggen med en skjult glidelås. Flott dåpskjole for en liten fyr.

  For alle som ønsker deg kan du brodere noe på vestsiden. Kjøp broderi under kjolebroderi-fanen og skriv inn meldingsboksen ved slutten av kjøpet, uansett hvor du vil ha den plassert.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpsløjfe broderi med korte...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd gir dine høytidsklær en eksklusiv følelse og blir et vakker minne å spare for fremtiden. Her kan du velge en kort sløjfe som passer til korte kjoler og til dresser. Vi broderer etter dine ønsker og du kan velge mellom mange forskjellige toner på sløjfen din. Fra 20 til 44 i bildegalleriet, der finner du også inspirasjonsbilder.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  NOK 347.00 Pris

  Moderne babysko til dåp

  Babysko i hvitt med blå detaljer. Passer like bra til dåp, bryllup og andre festlige anledninger og er utmerket for vår sjømannsklær. Skon er godt laget og kommer i tre størrelser. Skon er laget av hvitt bomulls canvas med fine detaljer.

  En detalj som legger til det ekstra til dåps antrekk.

  Skostorlek 22, 13 cm från tå till häl

  Skostorlek 20, 12 cm från tå till häl

  Skostorlek 18, 11 cm från tå till häl

  NOK 177.00 Pris

  Dobbelt dåpsløjfe med...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd med dobbelt rosett med korte bånd passer til alle dåpskostymer og korte kjoler. Vi broderer det du ønsker, og du kan velge mellom mange forskjellige fargetoner på båndet ditt, fra 20 til 44 i fotogalleriet. Hvis du vil ha en skytsengel og en rose-bue, velger du til den.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  NOK 424.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: