Fargerike barn og baby klær

Her finner du et utvalg av våre egne designede barnas klær med prioritet på farge og stil. Vi selger også andre merker som passer fint under kriteriene. Vi velger alltid designere som arbeider miljøvennlige og opprettholder høy kvalitet. Vi håper du vil nyte vårt fargerike utvalg av fantasifulle design for barn.

Fargerike barn og baby klær

4 products.

Viser 1-4 av 4 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Barns jakke i lin med...

Flott barns jakke med mange vakre detaljer og rosa silke detaljer. Stoffet er i hvitt lin med en fin blomsterserie brodert, noe som gir et svensk gustaviansk look. Swggern har lang levetid, da den strekker seg over 2-3 størrelser. Den är en ekstremt bra modell av kappe, med sammenfoldede ermer blir det en frakk og når babyen vokser, bretter du ned ermene og det blir en knelengde swagger.

kr 2,276.00 Pris

Barns jakke i siden, Chanel...

Flott barns jakke i rutet siden med engelsk look. Jakken har mange flotte, velbehandlede detaljer og knapper overlaid i samme stoff. Stoffet har et håndvevt utseende i Chanell-stil, og det faller mykt. På baksiden er det en motfals som øker bredden og A-linjen på modellen. Det er fleeceforet og lavt til høst og vår når barnet skal være ekstra fint.

 Swggern har lang levetid, da den strekker seg over 2-3 størrelser. Den är en ekstremt bra modell av kappe, med sammenfoldede ermer blir det en frakk og når babyen vokser, bretter du ned ermene og det blir en knelengde swagger.

kr 2,260.00 Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: