Dopklänning i sekelskiftes look
  • Dopklänning i sekelskiftes look
  • Dopklänning från grace of sweden
  • Dopklänning med stilfull rosett
  • Dopklänning med blå rosett
  • glad kille i sin Dopklänning
  • Dopklänning med stil
  • Dopklänning för pojkar

  Dåpskjole Grace-Alexander

  kr 2,645.00
  ...

  Vår dåpskjole Grace-Alexander er en klassisk modell som passer både gutter og jenter. Den har en fint arbeidet krage i en gammeldags modell, den er dekorert med lysegrå bånd. Kjolen er sydd i et bomullsstoff med svake striper i fin kvalitet. den finnes i hvitt med med hvite striper eller i hvitt med svake grå striper.

  Storleksguide

  Dopklänning i sekelskiftes look

  Dåpskjole Grace-Alexander

  kr 2,645.00
  ...
  Ermelengde :
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Stoffvalg :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 7 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vår dåpskjole Grace-Alexander er en klassisk modell som passer både gutter og jenter. Den har en fint arbeidet krage i en gammeldags modell, den er dekorert med lysegrå bånd. Kjolen er sydd i et bomullsstoff med svake striper i fin kvalitet. den finnes i hvitt med med hvite striper eller i hvitt med svake grå striper. Kjolen har et bomulls for som gir kjolen en luksuriøs følelse. Veldig vakker og velsittende modell med skjult glidelås i ryggen og en krage som kan åpnes.

  Alexander er en veldig nøktern og stilig dåpskjole i all enkelhet. Du kan velge om du vil ha hvite bånd på kragen, champagne farge eller sølvgrå. Dåpskjolen er et vakkert håndverk som formgis og sys for hånd i Grace of Swedens egne studio i Sverige om du ønker en lue til Alexander så kan du kjøpe sjømannsluen ds syr vi den i samme stoff og bånd som Grace-Alexander.

  Du kan velge å kjøpe vilket sløjfebånd du vil til kjolen, de finner dunder kategorien Dåpssløjfer. Da syr vi den på din kjole, Våre dåpsbroderier er vakkre detaljer som gjør din dåpskjole spesiell.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  kr 95.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet. (Bilde nr. 3 i galleriet, Thyra har tråd nr. 34. Den trådfargen er ikke trådlederen enda.)

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  kr 649.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: