• Dopklänning med romantisk look för flickor
  • Dopklänning med romantisk look för flickor
  • Dopklänning med romantisk look för flickor
  • Dåpskjole Grace-Fiona

  Dåpskjole Grace-Fiona

  kr 3,499.00
  ...

  Grace-Fiona er en veldig vakker hvit kjole med en nydelig tynn fransk blonder på et lag med lett chiffon. En veldig fin detalj er skjørtets slutt hvor den vakre spissen blir vektlagt mot en jevn chiffongrille fra det nedre chiffongkjørtet, noe som gir en stilig følelse. Dåpkjole har både et moderne utseende eller et sjofelt, elegant utseende, avhengig av tilbehør....

  Dåpskjole Grace-Fiona

  kr 3,499.00
  ...
  Ermelengde :
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 7 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vår vakre dåpskjole Grace-Fiona er en enkel dåpskjole med veldig vakker unik fransk blonder på et lag med chiffon. Noe som gir et lett og romantisk stilig utseende. Livet sys i et stoff med et vakkert silkeutseende som er dekket med en dekorativ blonder. Skjørtet er i chiffon. Veldig vakker og godt montert modell som passer både jenter og gutter. En liten vri i nakken som lukkes med trykknapper i en skjult knapp. Kjolen er 105 cm lang fra hals til nedkant.

  Om du vil ha en annen farge på sløjfen så kjøper du det under kategorien Dåpsløjfer, der finner du mange andre farger og alternativ. Vi syr da dette på din kjole. Alle de andre bildene på f.eks broderi, skytsenler osv er bilder til inspirasjon og finnes å kjøpe som tilbehør. Dåpbroderier kan velges og gjør din kjole veldig spesiell og personlig. Dåpslue som hører til Rose kan bestilles under kategorien Dåpsluer.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  kr 95.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet. (Bilde nr. 3 i galleriet, Thyra har tråd nr. 34. Den trådfargen er ikke trådlederen enda.)

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  kr 649.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: