Överklänning till dop i ljuvligt spetstyg
  • Överklänning till dop i ljuvligt spetstyg
  • Överklänning till dop från garce of sweden
  • spets Dopklänningi 1700-tals stil
  • Dopklänning i spets med dophätta
  • Dopklänning med spetskappa och ballerinaskor

  Dåpskjole - Utenpåkjole i blonde

  NOK 1,930.00

  Note Fargen på spissen av bildene er utsolgt. Den er hvit, den vi har igjen er kremfarget. Vakker utenpåkjole med blonder som gjør din kjole til et smykke. Uansett om du kjøper den av oss eller om du vil gjøre din gamle kjole finere.Kjolen er inspirert av historiske snitt og har mange vakre detaljer. Det er et vakkert håndsydd plagg som gjør dåpsdagen ekstra spesiell.

  Størrelsesguide

  Överklänning till dop i ljuvligt spetstyg

  Dåpskjole - Utenpåkjole i blonde

  NOK 1,930.00
  Størrelse :
  Farge :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Stor velter kjole i tynn, ren spiss som kan være ønskelig å kombinere dåp kappe. 

  Kjolen har et historisk preg med en perfekt detaljer i ryggen. Det er kortere foran og lengre bak, med mange små folder som danner en fin bredde i skjørtet tilbake. Vakre ermer med 1700-tallet føler, med en ganske krusning som også lenger bak enn foran. Kjolen kneppes opp med en knapp. Kjolen i blonder på kjolen på bildet er Grace- Madde.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpslue Grace-Estelle Variant

  Luksuriøse dåpslue i to lager med blonder. Luen passer til alle Grace of Swedens kremfargede modeller. Dette er et alternativ for deg som som vil ha søtere look til dåpsdrakten din. Luen er et håndverk som sys p Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  NOK 680.00 Pris

  Dåpslue i off white blonde

  Dåpsluen passer til alle Grace of Swedens dåpskjole modeller. Dette er et alternativ for deg som som vil ha søtere look til dåpsdrakten din. Luen er et håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Søt dåpslue i sateng med fantastisk søt blonder. Dåpsluen matcher alle Grace of Swedens dåpskjoler i offwhite / cream. 

  NOK 480.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: