kjekk Prince-drakt fra grace of sweden
  • kjekk Prince-drakt fra grace of sweden
  • barneklær og festklær til babygutter
  • luksus dåpsklær i champagnesilke stoff
  • liten gutt i eksklusivt Prince-drakt
  • sidentyg till prinsar
  • dåpsklær for gutter i silke
  • dop skor i siden

  Prinsedress Grace-Edgar for gutter

  kr 3,995.00
  ...

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet.

  Storleksguide

   kjekk Prince-drakt fra grace of sweden

  Prinsedress Grace-Edgar for gutter

  kr 3,995.00
  ...
  Størrelse :
  Prinsjakke er inkludert i kjøpet, velg bukse her: :
  Silkesko :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 14 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet. Jakkens form kommer fint fram med de gullfargede kantene iall de vakre snittene. Den har et fint skjört og en liten ståkrage.

  Dressen er et unikt håntverk som sys i Grace of Swedens egen studio og er så nære "baby haute coture " man kan komme. Prinsejakken er inkludert i prissen og du kan selv velge hvilken bukse du vil ha. Den vide buksen i 1600talls snitt eller smale bukser. (Vi har ennå ikke et bilde av de smale buksene, men modellen er den samme som gutten i Emil dressen i siste bilde har på seg.  Hele dressen er foret med bomull og har trykknapper. De vide buksene passer like bra til bare ben som til strømpebukser- Det finnes en liten håndsydd sko å kjöpe i matchende farge. Skoene er også et håndverk fra vår egne studio. Flere bilder på snitt og modeller kan du se under kategorien Prinsedress Nicolas som er i en dueblå farge. La din sönn være prins for en dag.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Prinsedress Grace-Nicolas...

  Vår fantastiske prinsedress Nicolas er et håndverk i ekte haute coture ånde. Dressen har et historiskt 1600talls snitt i ekte thai silke. Den kongelige fargeskalan forhøjer detaljene og gir din sønn en riktig prinse utseende. Vår fantastiske prinsedress Nicolas er en ekte kopi av en dress fra 1600 tallet.

  Storleksguide

  kr 3,995.00 Pris

  Sidenskor

  Söta små sidenskor tillhörande vår Prinskostym. Skorna är handgjorda och bomullsfodrade. De sys på Grace of Swedens ateljé efter din beställning.

  kr 441.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: