kjekk Prince-drakt fra grace of sweden
  • kjekk Prince-drakt fra grace of sweden
  • barneklær og festklær til babygutter
  • luksus dåpsklær i champagnesilke stoff
  • liten gutt i eksklusivt Prince-drakt
  • sidentyg till prinsar
  • dåpsklær for gutter i silke
  • dop skor i siden

  Prinsedress Grace-Edgar for gutter

  kr 3,196.00

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet.

  Størrelsesguide

   kjekk Prince-drakt fra grace of sweden

  Prinsedress Grace-Edgar for gutter

  kr 3,196.00
  Størrelse :
  Prinsjakke er inkludert i kjøpet, velg bukse her: :
  Silkesko :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet. Jakkens form kommer fint fram med de gullfargede kantene iall de vakre snittene. Den har et fint skjört og en liten ståkrage.

  Dressen er et unikt håntverk som sys i Grace of Swedens egen studio og er så nære "baby haute coture " man kan komme. Prinsejakken er inkludert i prissen og du kan selv velge hvilken bukse du vil ha. Den vide buksen i 1600talls snitt eller smale bukser. (Vi har ennå ikke et bilde av de smale buksene, men modellen er den samme som gutten i Emil dressen i siste bilde har på seg.  Hele dressen er foret med bomull og har trykknapper. De vide buksene passer like bra til bare ben som til strømpebukser- Det finnes en liten håndsydd sko å kjöpe i matchende farge. Skoene er også et håndverk fra vår egne studio. Flere bilder på snitt og modeller kan du se under kategorien Prinsedress Nicolas som er i en dueblå farge. La din sönn være prins for en dag.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: