dope dress i silke for gutter
  • dope dress i silke for gutter
  • gutt i luksus Prince drakt til dåp
  • silke dope kostyme fra grace of sweden
  • dop drakt i svenske design
  • siden till exklusiva dopkläder
  • Prinskostym i 1600-tals stil för pojkar
  • exklusiv dopdräkt för pojkar
  • kläder högtidliga tillfällen för pojkar
  • handsydd Prinskostym i siden
  • dop sko i duvblått silke

  Prinsedress Grace-Nicolas for gutter

  kr 3,995.00
  ...

  Vår fantastiske prinsedress Nicolas er et håndverk i ekte haute coture ånde. Dressen har et historiskt 1600talls snitt i ekte thai silke. Den kongelige fargeskalan forhøjer detaljene og gir din sønn en riktig prinse utseende. Vår fantastiske prinsedress Nicolas er en ekte kopi av en dress fra 1600 tallet.

  Storleksguide

  dope dress i silke for gutter

  Prinsedress Grace-Nicolas for gutter

  kr 3,995.00
  ...
  Størrelse :
  Prinsjakke er inkludert i kjøpet, velg bukse her: :
  Silkesko :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 14 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vår fantastiske prinsedress Nicolas er et håndverk i ekte haute coture ånde. Dressen har et historiskt 1600talls snitt i ekte thai silke. Den kongelige fargeskalan forhøjer detaljene og gir din sønn en riktig prinse utseende. Vår fantastiske prinsedress Nicolas er en ekte kopi av en dress fra 1600 tallet. Den sitter bra og den har et historiskt snitt. Den vide buksen har de spesielle splitt som viser det dueblå silkestoffet, armene har en vakker form som gjør at plagget sitter bra, Jakkens snitt heves fram med dueblå kanter, og har en fin liten kjole og en liten søt ståkrage.

  Dressen er sydd i ekte thai silke i sølvgrått og due blå detaljer, den rette konglige fargeskalan som tryller din sønn til en liten prins. Dressen er et spesiellt håndverk som sys i vår egen studio i Sverige og er så nære baby haute coture som man kan komme. Prinsejakken ingår i prisen og du kan selv velge hvilken buksemodell du vil ha. Hele dressen er foret bomull og det er trykknapper. Den vide buksen i 1600talls stil eller en vanlig smale bukser ( vi har ennå ikke et bilde på de smale buksene. men buksene er de samme som gutten i Emil dressen i siste bildet har på seg) Den vide buksen passer fint både med bare ben eller strømpebukser til. Det finnes en liten håndsydd sko å kjøpe i samme stoff, denne er også sydd i vår egen studio.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Prinsedress Grace-Edgar for...

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet.

  Storleksguide

  kr 3,995.00 Pris

  Sidenskor

  Söta små sidenskor tillhörande vår Prinskostym. Skorna är handgjorda och bomullsfodrade. De sys på Grace of Swedens ateljé efter din beställning.

  kr 441.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: