sjarmerende jente i søt dåpskjole
  • sjarmerende jente i søt dåpskjole
  • Dopklänning med vackert blommönster
  • Dopklänning rosa doprosett till flicka
  • Dopklänning med saga broderat i rosa
  • Dopklänning på gullig flicka i blomhav
  • Dopklänningen ingen glömmer
  • bustroll med söt Dopklänning

  Dopklänning Grace-Sofia

  kr 1,559.20

  Grace-Sofia er en nydelig kjole i satin med et vakkert fall. En vakker blonde med små söte blomster tonepå tone med kjolens overdel, som avsluttes med en söt blondekant. Dåpskjolen er et håndverk som sys etter din bestilling i Grace of Swedens egne studio i Sverige

  Størrelsesguide

  sjarmerende jente i søt dåpskjole

  Dopklänning Grace-Sofia

  kr 1,559.20
  Ermelengde :
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Grace-Sofia er en nydelig kjole i satin med et vakkert fall og i tonen ivory. En vakker blonde med små søte blomster tone på tone med kjolens overdel,som avsluttes med en søt blondekant. Liten rynke faller fra overdelen foran og bak. En vakker og velsittende modell med en liten pufferm med søt blondekant. I fallen er det en blondekant og el liten åpning i ryggen, lukkes med trykknapper. Kjolen er et vakkert håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  Om du vil ha en annen sløjfe eller sløjfeopsjoner så kan du kjøpe det under kategorien Dåpsløjfer, der finner du mange andre farger og opsjoner.Da syr vi det du velger på din kjole. Alle andre bilder på f.eks broderi og skytsengler er bilder fpr inspirasjon og finnes å kjøpe som tilbehør. Dåpsbroderier kan velges og gjør din kjole helt spesiell. Du finner disse under kategorien Dåpsbroderier. Dåpslue till Grace-Sofia finner du under kategorien Dåpsluer. Den luen som passer til denne kjolen er Grace-Madde som sys i samme fine satin.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  kr 76.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  kr 383.20 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: