Dopkläder med brokad väst för pojkar
  • Dopkläder med brokad väst för pojkar
  • Dopklänningmed festlig väst för pojkar
  • Dopklänning med unik doprosett för pojkar
  • Dopkläder med brokad väst för pojkar
  • stilig pojk-Dopklänning med blank väst
  • grace of sweden designar Dopkläder för pojkar
  • Dopkläder lin med brokad väst för pojkar
  • sötaste killen på sitt sommardop i dopdräkt
  • Dopklänning med dopbroderi

  Dåpskjole Grace-Philip Off White

  NOK 1,200.00

  Kjekk dåpskjole med vest til gutter. I denne dåpskjole i lin med vakker brokadevest er din sønn velkledd på sin dåpsdag. Dåpskjolen er et håndverk som lages i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Den sys etter ditt ønske.

  Storleksguide

  Dopkläder med brokad väst för pojkar

  Dåpskjole Grace-Philip Off White

  NOK 1,200.00
  Ermelengde :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  I vår vakre dåp kappe Grace Philip Off White er barnet ditt virkelig fest iført! Dåpskjole er en dobbeltspent vest i en vakker natur brokadtyg med både blanke og matte belegget. Dette er en veldig kjekk dåp kappe for gutter. Det er dekorert med seks fine knappene på jakken foran. Skjørtet og hylsen er i 100% lin offwhite med en liten kant ved spissen nederst. Kjolen er et håndverk fra Grace eget atelier i Sverige. Veldig vakkert og velsittende modell med skjult glidelås i ryggen. Vakre mansjetter i samme brokad stoff som vesten endrer ermet, og gir et godt arbeidet og stilig inntrykk.

  Kjøpet av denne kjolen er ingen bue bånd. Hvis du ønsker en bow bånd slik at du kan kjøpe den separat så vi sy den på kjolen din. Alle andre bilder av slikt broderi, skytsengler, etc. Bare inspirerende bilder og er tilgjengelig som tilbehør.

  Dopbroderi er valgfrie og gjøre din kjole unik.

  Dophätta i off white sengetøy er tilgjengelig. Hvis du kjøper en dåpslue Tradition Antik vi vil sende deg en cap i samme stoff og tone din kjole.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpslue Tradition Antik

  Fin dåpslue i en off white tone som rammer in barnets ansikte på en søt måte. Luen er av Svensk designe og lages i bomull/lin. Med vår søte lue blir dåpsdrakten komplett og gir ditt barn det rette dåpslooken.

  NOK 330.00 Pris

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  NOK 100.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  NOK 480.00 Pris

  Dopklänningsbroderi

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for å betale for dine spesifikke valg.

  Med dopbroderi gör du din dopklänning personlig och unik. Broderiet blir ett vackert minne för framtiden. Vi har många noga utvalda trådfärger och matchande doptillbehör du kan dekorera din klänning med.

  För placering, se alternativen i bildgalleriet under huvudbilden: Saga: mittenplacering, Edvin: högerplacering, Melvin: vänsterplacering.

   Se bildealternativet for midtposisjon, høyre posisjon og venstre posisjon i bildegalleriet i vår infografikk.

  Besøk broderigalleriet vårt på Pinterest for inspirasjon.

  Mer information finner du längre ner på sidan.

  NOK 380.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: