nydelig dåpskjole til sommerdåp
  • nydelig dåpskjole til sommerdåp
  • jente i dåpslue og dåpskjole
  • Dåpskjole med to dåpsband
  • Dåpskjole broderi til sønn
  • Dåpskjole med dåpslue og dåpssko
  • Dåpskjole med vakkert langt skjole
  • Dåpskjole på baby jente
  • Dopklänning för pojkdop
  • Dopklänning med stiligt blått dopbroderi
  • Dopklänning med dopbarnets namn
  • Dåpskjole Grace-Sessan
  • mossgrönt dopband
  • Dåpskjole fra grace of sweden

  Dåpskjole Grace-Sessan

  kr 916.00
  ...

  Vår dåpskjolee Grace-Sessan er en vakker dåpskjole imed overdelen i sidenlook med en herlig glans. Overdelen avsluttes med en eksklusive blondekant i brodert tyll som er perfekt på denne fine kjolen. Skjørtet har et mykt og vakkert fall og begge stoffene har en perlemorhvit farge. 

  Størrelsesguide

  nydelig dåpskjole til sommerdåp

  Dåpskjole Grace-Sessan

  kr 916.00
  ...
  Ermelengde :
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vår dåpskjolee Grace-Sessan er en vakker dåpskjole imed overdelen i sidenlook med en herlig glans. Overdelen avsluttes med en eksklusive blondekant i brodert tyll som er perfekt på denne fine kjolen. Skjørtet har et mykt og vakkert fall og begge stoffene har en perlemorhvit farge. Liten rynke foran og bak. Vakker og velsittende modell med en liten pufferm som har en søt blondekant. Modellen lukkes i ryggen, lien åpning med små trykknapper.

  Grace-Sessan er håndverk fra vår egen studio i Sverige, som sys etter dine ønsker. Om du vil en annen farge på sløjfen eller et annet sløjfealternativ så kjøper du det under kategorien Tilbehør, der finner du mange farger og alternativ. Vi syr det du har valgt på din kjole. Alle andre bilder på f.eks broderi og skytsengler osv er bilder til inspirasjon og finnes å kjøpe som tilbehør. Dåpsbroderi finnes som valg og gjør din kjole helt spesiell. Dåpsluen Grace-Flower kan velges og passer fint til Grace-Sessan, denne sys i samme matriale.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpslue Grace-Flower

  Grace-Flower er en søt lue i halvblank satin med en søt volangkant med blonder, dette gir ansikte en fin inramming og er et fint tilbehør til dåpskjolen din. Luen sys for hånd etter din bestilling hos Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  kr 300.00 Pris

  Dåpslue Grace-Estelle Variant

  Luksuriøse dåpslue i to lager med blonder. Luen passer til alle Grace of Swedens kremfargede modeller. Dette er et alternativ for deg som som vil ha søtere look til dåpsdrakten din. Luen er et håndverk som sys p Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  kr 519.20 Pris

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din. Du kan også velge å kjøpe en løs dåpsløjfe i en annen farge om du vil. Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  kr 76.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  kr 343.20 Pris

  Dopklänningsbroderi

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for å betale for dine spesifikke valg.

  Med dopbroderi gör du din dopklänning personlig och unik. Broderiet blir ett vackert minne för framtiden. Vi har många noga utvalda trådfärger och matchande doptillbehör du kan dekorera din klänning med.

  För placering, se alternativen i bildgalleriet under huvudbilden: Saga: mittenplacering, Edvin: högerplacering, Melvin: vänsterplacering. 

  Besøk broderigalleriet vårt på Pinterest for inspirasjon.

  Mer information finner du längre ner på sidan.

  kr 263.20 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: