Dåpskjole til Princess
  • Dåpskjole til Princess
  • vakker brodert dåpskjole
  • Dåpskjole i svensk design
  • Dåpskjole broderi i lyseblått
  • Dåpskjole med lilla broderier
  • noahs broderade Dopklänning
  • Dopklännings rosett i pastelltoner
  • dåpskjole til en prins
  • Dopklänning med enkel dophätta
  • Dåpskjole med kort erme til gutt
  • Dopklänning till Prinsessor
  • vit Dopklänning med söta dopskor
  • Dåpskjole med cerise dåpsbue
  • søt baby i prinsessedåpskjole

  Dåpskjole Grace.Princess

  kr 900.00
  ...

  Vår fine dåpskjole Grace.Princess er fin både til gutter og jenter till tross for navnet sitt. Med mange ulike valg av tilbehør forandres den lett til både gutter og jenter. Kjolen har en fantastisk glans og en eksklusive blondekant .

  Størrelsesguide

  Dåpskjole til Princess

  Dåpskjole Grace.Princess

  kr 900.00
  ...
  Ermelengde :
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Grace-Princess er en veldig vakker dåpskjole med overdel i silke look og skjørt med mykt og vakkert fall. Begge stoffene har vakker perlemorvit farge kombinert med litt hvitere blondekant. Modellen lukkes i ryggen med en liten åpning og trykknapper.

  Om du vil ha en annen farge på sløjfen eller en annen slags sløjfe så kjøper du det under kategorien Dåpsløjfer, Der finner du mange andre farger og alternativ. Det du velger syr vi på din kjole. Alle andre bilder på f.eks broderier,skytsengler osv er bilder til inspirasjon og finnes å kjøpe som tilbehør.

  Dåpsbroderier kan velges til og dette gjør din kjole spesiell for ditt barn. Dåpsluen til Grace-Princess er luen som heter Grace-Flower, den sys i samme fine stoff som Grace-Princess.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpslue Grace-Flower

  Grace-Flower er en søt lue i halvblank satin med en søt volangkant med blonder, dette gir ansikte en fin inramming og er et fint tilbehør til dåpskjolen din. Luen sys for hånd etter din bestilling hos Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  kr 300.00 Pris

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din. Du kan også velge å kjøpe en løs dåpsløjfe i en annen farge om du vil. Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  kr 76.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  kr 343.20 Pris

  Dopklänningsbroderi

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for å betale for dine spesifikke valg.

  Med dopbroderi gör du din dopklänning personlig och unik. Broderiet blir ett vackert minne för framtiden. Vi har många noga utvalda trådfärger och matchande doptillbehör du kan dekorera din klänning med.

  För placering, se alternativen i bildgalleriet under huvudbilden: Saga: mittenplacering, Edvin: högerplacering, Melvin: vänsterplacering. 

  Besøk broderigalleriet vårt på Pinterest for inspirasjon.

  Mer information finner du längre ner på sidan.

  kr 263.20 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: