Filtrer etter

Størrelse

Størrelse

Farge

Farge

Pris

Pris

  • kr 900.00 - kr 2,116.00

Sjømannskjoler

Våre sjømannsdresser er skapt for å passe din høytidsstund, dåp, fødselsdag eller ved en annen feststund i livet. Sjømannsdressen er sydd i en fin hvit bomulls-satin med marineblå bånd som gir en maritim look. Med våre broderitjenester kan du gjøre sjømannsdressen helt personlig og unik till barnet ditt. Grace of Sweden formgir forskjellige sjømannsklær som forgyller høytidsdagen. Både våre sjømannsdresser og våre sjømannskjoler passer like fint til dåp, bryllup, fødselsdager eller andre høytidsstunder. Våre modeller har veldig fin passform. Matrialer er valgt med stor omhu for å gi en ekte maritim følelse. Med våre tilbehør og broderitjenester kan du skape en unik høytidsdrakt til barnet ditt. Vi tilbyr moderne og personlig døpe klær for babyens dåp dag.

Sjømannskjoler

7 products.

Viser 1-7 av 7 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpskjole Grace-Alexander

Vår dåpskjole Grace-Alexander er en klassisk modell som passer både gutter og jenter. Den har en fint arbeidet krage i en gammeldags modell, den er dekorert med lysegrå bånd. Kjolen er sydd i et bomullsstoff med svake striper i fin kvalitet. den finnes i hvitt med med hvite striper eller i hvitt med svake grå striper.

Størrelsesguide

kr 2,116.00 Pris
...

Dåpskjole - Sjømannskjole...

Hvit dåpskjole i sjømannsmodell med vakkert dekorert med marineblått satengbånd. Kjolen er sydd i en vakker hvit satin i Italia. Noe som betyr at den har en vakker glans og er lett å ta vare på. En perfekt unisex dåpskjole designet for dåpsdag for gutter og jenter. Bilder for inspirasjon til sjømannens utseende finner du Her.

Størrelsesguide

kr 996.00 Pris
...

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: