copy of Dåpslue -Hvit Satin

  kr 372.00
  ...

  Hvit dåpslue i halvblankt satinstoff. Luen passer like bra til gutter som til jenter, en klassisk dåpslue. Svensk design som sys for hånd i Grace of Swedens studio.

  copy of Dåpslue -Hvit Satin

  kr 372.00
  ...
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Ytterligare information

  Dåpen lue i hvit halvblank sateng med søte blonder som gir den perfekte settingen for å møte. Den er tilgjengelig i tre størrelser og er fullt foret. Hetten kan vaskes enkelt med hånden og strykes silke, eller renses. Gir beskyttelse mot vind og sol på utomhusdop. Hetten er et håndverk utført på Grace eget studio i Sverige.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpskjole Grace-Alexander

  Vår dåpskjole Grace-Alexander er en klassisk modell som passer både gutter og jenter. Den har en fint arbeidet krage i en gammeldags modell, den er dekorert med lysegrå bånd. Kjolen er sydd i et bomullsstoff med svake striper i fin kvalitet. den finnes i hvitt med med hvite striper eller i hvitt med svake grå striper.

  Størrelsesguide

  kr 2,116.00 Pris

  Dåpskjole Grace-Love, One...

  Vår fantastiske dåpskjole Grace-Love er utformet i et herlig bomullslin-stoff med en søt brodert blomst. Skjørtet er i tynn chiffon med et vakker og tungt fall. KJolen er i høy kvalitet og utformed på Grace of Swedens egne studio i Sverige. Med våre vkkre dåpstilbehør og broderier kan du skape en helt spesiell kjole til ditt barn.

  Storleksguide

  kr 2,636.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: