• exklusiv dophätta med vackra spetsar
  • exklusiv dophätta med vacker dopklänning
  • exklusiv vacker dophätta från grace of sweden
  • spets dophätta för små prinsessor

  Dåpslue Grace-Estelle Variant

  NOK 680.00

  Luksuriøse dåpslue i to lager med blonder. Luen passer til alle Grace of Swedens kremfargede modeller. Dette er et alternativ for deg som som vil ha søtere look til dåpsdrakten din. Luen er et håndverk som sys p Grace of Swedens egne studio i Sverige.

  Dåpslue Grace-Estelle Variant

  NOK 680.00
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vår modell Grace-Estellle luksus er en herlig lue som er helt foret. Den er i kremfarget satin med vakre blondevolanger. Luen er dekorert med to lager blonder. Luen gir en klassisk look.

  Luen passer til Grace-Estelle luksus, den er et alternativ til orginal luen som selges sammen med kjolen. Luen passer til alle modeller i krem farget satin f.eks Grace-Molly. Luen er et håndverk som sysy i Grace egne studio i Sverige. Vedlikeholdsråd ser du lengst nede på siden under kategorien Vedlikeholdsråd.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpskjole Grace-Alva

  Størrelsesguide

  Vår fine dåpskjole Grace-Alva er en spesiell kjole med et vakkert blomster mønster i blonder. Den finnes det bare få igjen av. kjolen er et vakkert håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Nå finnes det fire stykker igjen av den kjole i hvitt, Ivory er slutt.

  NOK 2,500.00 Pris

  Dåpskjole Grace-Cecilia One...

  Grace-Cecilia er en herli kjole i blonder med en luksuriøs og stilig look. Denne dåpskjole er helt spesiell og ingår vår samling "One of a Kind" det finnes tre stykker. Kjolen har en vakker kremfarge med vakker glans. Me denne dåpskjolen blir dåpsdagen helt spesiell. Dette er en dåpskjole for mange generasjoner.

  Storleksguide

  NOK 3,200.00 Pris

  Dåpskjole Grace-Molly

  Vår herlige dåpskjole Grace-Molly er en kjole som passer både gutter og jenter. Den har ekstra bredde i skjørtet og en vakker blonde mellom skjørtet og overdelen. Kjolen er vellaget med mange vakre detaljer og den er håndsydd i vår egne studio i Sverige. Stoffet har en herlig glans og du kan selv skape din egne kjole med hjelp av våre tilbehør.

  Storleksguide

  NOK 1,900.00 Pris

  Dåpskjole Grace-Jasmine

  En veldig spesiell dåpskjole med herlig rosebrodert silke organza på overdelen. Dåpskjolen sys for hånd i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Den sys etter ditt önske. Kjolen har en vakker fargeskala fra kremfarget til beige med aprikos element.

  Storleksguide

  NOK 2,900.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: