• dophätta i vit satin med volang
  • söt dophätta för flickor från grace of sweden

  Dåpslue Grace-Rose

  kr 432.25
  ...

  Grace-Rose luen er en søt satinlue med en volang i chiffon. Luen gir en fin helhet sammen med vår dåpskjole Grace-Rose. Den finnes i tre fargetoner hvit, rosa og antikkhvit.

  Dåpslue Grace-Rose

  kr 432.25
  ...
  Størrelse :
  Farge :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 3 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Dåpslue i sateng med ren chiffon krave som gir et vakkert bakteppe til ansiktet. Hetten er en del av vår kjole Grace Rose og er fullt foret. Hetten er tilgjengelig i alle tre farger for å matche kjoler, hvit, antikk hvit og rosa. Dåpsluen er en klassisk detalj på dåpen som gir barnet en søt innstilling. Lokket er sydd for hånd på en brude studio og er fullt foret. Vi anbefaler rens eller en lett håndvask, understrekes det på satin. Hetten beskytter litt om utomhusdop mot sol og vind.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpskjole Grace-Rose

  Vår fine dåpskjole Grace-Rose er en vakker kjole med overdel i satin og chiffonskjørt. Overdelen er dekorert med nydelige roser som passer med overdelen og skjørtet på en vakker måte. Kjolen på bilde er i en vakker antikkhvit tone, men kan også sys i rosa eller hvitt. Kjolen har både en moderne look eller en shabby chic look, det kommer an på hva du velger som tilbehør.

  Storleksguide

  kr 1,399.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: