Off white hätta till dopbarnet
  • Off white hätta till dopbarnet
  • Off white dophätta i ljuv spets

  Dåpslue i off white blonde

  NOK 480.00

  Dåpsluen passer til alle Grace of Swedens dåpskjole modeller. Dette er et alternativ for deg som som vil ha søtere look til dåpsdrakten din. Luen er et håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Søt dåpslue i sateng med fantastisk søt blonder. Dåpsluen matcher alle Grace of Swedens dåpskjoler i offwhite / cream. 

  Off white hätta till dopbarnet

  Dåpslue i off white blonde

  NOK 480.00
  Størrelse :
  Farge :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vår model av dåpslue är luksus er en herlig lue som er helt foret. Den er i kremfarget satin med vakre blonde i off white. Dåsluen gir en klassisk look.

  Luen er et håndverk som sys i Grace egne studio i Sverige. Vedlikeholdsråd ser du lengst nede på siden under kategorien Vedlikeholdsråd.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpskjole Grace-Alva

  Størrelsesguide

  Vår fine dåpskjole Grace-Alva er en spesiell kjole med et vakkert blomster mønster i blonder. Den finnes det bare få igjen av. kjolen er et vakkert håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Nå finnes det fire stykker igjen av den kjole i hvitt, Ivory er slutt.

  NOK 2,500.00 Pris

  Dåpskjole - Utenpåkjole i...

  Note Fargen på spissen av bildene er utsolgt. Den er hvit, den vi har igjen er kremfarget. Vakker utenpåkjole med blonder som gjør din kjole til et smykke. Uansett om du kjøper den av oss eller om du vil gjøre din gamle kjole finere.Kjolen er inspirert av historiske snitt og har mange vakre detaljer. Det er et vakkert håndsydd plagg som gjør dåpsdagen ekstra spesiell.

  Størrelsesguide

  NOK 1,930.00 Pris

  Dåpskjole Grace-Molly

  Vår herlige dåpskjole Grace-Molly er en kjole som passer både gutter og jenter. Den har ekstra bredde i skjørtet og en vakker blonde mellom skjørtet og overdelen. Kjolen er vellaget med mange vakre detaljer og den er håndsydd i vår egne studio i Sverige. Stoffet har en herlig glans og du kan selv skape din egne kjole med hjelp av våre tilbehør.

  Storleksguide

  NOK 1,900.00 Pris

  Dåpskjole Grace-Alina i...

  Grace-Alina er en nydelig dåpskjole i en vakker blonder med et blomstermønster. Kjole har en vakker og eksklusiv følelse. Den er tilgjengelig i hvitt. Dåpeklæren er syet til din bestilling på vår egen studio i Sverige. En familie dåpskjole å spare i generasjoner.

  Storleksguide

  NOK 3,600.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: