unik hätta för pojkars dopdag
  • unik hätta för pojkars dopdag
  • tuff dophätta för gossar
  • Dophätta i bomull med skärm för pojkar
  • Dophätta i design för pojkar från grace of sweden
  • Dophätta i satin med skärm för pojkar

  Dåpslue for gutter

  NOK 480.00

  Tøff dåp lue med skjerm. Dåpsluen kan sys opp i samme stoff som kjolen du velger slik at du får en matchet dopset. Hetten er av svensk design og sy Grace av Sveriges eget studio. Hetten på hovedbildet er i Ivory / krem farget satintyg. Hetten har fine perfekte detaljer.

  unik hätta för pojkars dopdag

  Dåpslue for gutter

  NOK 480.00
  Størrelse :
  Stoffvalg :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vakker dåpslue  sateng med en pen blonder som gir en fin bakgrunn for ansiktet. Hetten er knyttet sammen med et silkebånd rundt haken. Den er tilgjengelig i tre fargekombinasjoner : Ivory passer Grace Madden og Grace Alva. Bonnet jente har hovedbildet er i tonen Ivory. Den er også tilgjengelig i hvitt, som passer inn i vår hvite satin kjoler og creme passer for alle sateng kjoler i krem tone. Dåp sluen tilgjengelig i tre størrelser. Hetten gir en søt inntrykk og gir fokus til barnets ansikt. Den beskytter litt mot vind og sol på utomhusdop. Hetten er et håndverk utført på Grace eget studio. Vi syr alltid en cap i samme stoff som kjolen slik at det vil være et sett. Care kan bli funnet på bunnen av føttene på siden.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpskjole med en silkevest

  Vår kjekke dåp kjole med vest-silke er en veldig fin högtids antrekk for gutten din. Kjolen matche våre jenter Dåpskjoler Grace Madden og Grace Alva, og er et utmerket alternativ for tvillinger eller søsken og søskenbarn. De er laget av den samme vakre satintyg i off white tone. Dåpskjole er et håndverk fra Grace av Sveriges eget studio. Ingen bue er inkludert i kjøpet.

  Størrelsesguide

  NOK 1,600.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: