Dåpsluer i lin

Grace of Sweden formgir flere forskjellige dåpsluer i lin som kan passe til ditt valg av dåpskjole. Våre dåpsluer gir barnet et søtt ansikte og fokus. Spesiellt barn som ikke har fått noe hår pleier å ha dåpslue. Dåpsluene finnes i forskjellige farger og modeller så du kan finne en som passer til den dåpskjolen eller den dåpsdrakten du har valgt.

Dåpsluer i lin

4 products.

Viser 1-4 av 4 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpslue Tradition Antik

Fin dåpslue i en off white tone som rammer in barnets ansikte på en søt måte. Luen er av Svensk designe og lages i bomull/lin. Med vår søte lue blir dåpsdrakten komplett og gir ditt barn det rette dåpslooken.

NOK 330.00 Pris

Dåpslue Tradition Vit

Dåpsluen Grace-Tradisjoner hvit er i herlig lin kvalitet som passer til alle våre hvite kjoler.Luen er tradisjonelt tilbehør som rammer in ditt barns ansikte på en fin måte og gir det fokus.Like fin på gutter som på jenter til dåpsdagen.

NOK 340.00 Pris

Dåpslue - Tradition Marine

Dåpsluen Grace-Tradisjon Marine er en herlig lue i vakker hvit lin kvalitet som passer til vår dåpskjole Tradisjon Marine. Dåpsluen er klassisk dåpstilbehør som rammer in ansikte og gir det fokus. Denne luen passer like bra til gutter som til jenter på dåpsdagen.

NOK 310.00 Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: