Sidenskor för dop
  • Sidenskor för dop
  • Sidenskor i champagneton
  • dopsko

  Sidenskor

  kr 356.00
  ...

  Söta små sidenskor tillhörande vår Prinskostym. Skorna är handgjorda och bomullsfodrade. De sys på Grace of Swedens ateljé efter din beställning.

  Sidenskor för dop

  Sidenskor

  kr 356.00
  ...
  Farge :
  Skostørrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Sidenskor med en enkel slejf över vristen. Helfodrade med bomull. Skorna är ett hantverk som utförs på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Skorna tillhör vår prinskostym i helsiden.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Prinsedress Grace-Edgar for...

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet.

  Størrelsesguide

  kr 3,196.00 Pris

  Prinsedress Grace-Nicolas...

  Vår fantastiske prinsedress Nicolas er et håndverk i ekte haute coture ånde. Dressen har et historiskt 1600talls snitt i ekte thai silke. Den kongelige fargeskalan forhøjer detaljene og gir din sønn en riktig prinse utseende. Vår fantastiske prinsedress Nicolas er en ekte kopi av en dress fra 1600 tallet.

  Størrelsesguide

  kr 3,196.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: