Sidenskor för dop
  • Sidenskor för dop
  • Sidenskor i champagneton
  • dopsko

  Sidenskor

  NOK 344.00

  Söta små sidenskor tillhörande vår Prinskostym. Skorna är handgjorda och bomullsfodrade. De sys på Grace of Swedens ateljé efter din beställning.

  Sidenskor för dop

  Sidenskor

  NOK 344.00
  Farge :
  Skostørrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 5 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

  Sidenskor med en enkel slejf över vristen. Helfodrade med bomull. Skorna är ett hantverk som utförs på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Skorna tillhör vår prinskostym i helsiden.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Prinsedress Grace-Edgar for...

  Vår fantastiske Prinsedress Grace-Edgar er en nöyaktig kopi av en orginaldress fra 1600tallet. Med den tidens vakre snitt og passform. Dressen er sydd i Thaisilke i en herlig beige/kremfarget tone med fine gullfargede detaljer. En kongelig vakker fargeskala. Den vide buksen har et fint snitt som viser den gullfargede silken i åpningene og armene er vakker formet.

  Storleksguide

  NOK 3,083.00 Pris

  Prinsedress Grace-Nicolas...

  Vår fantastiske prinsedress Nicolas er et håndverk i ekte haute coture ånde. Dressen har et historiskt 1600talls snitt i ekte thai silke. Den kongelige fargeskalan forhøjer detaljene og gir din sønn en riktig prinse utseende. Vår fantastiske prinsedress Nicolas er en ekte kopi av en dress fra 1600 tallet.

  Storleksguide

  NOK 3,083.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: