• Festklänning efter dpseremonin
  • dopdetaljerna som gör klädseln
  • Festfin dophätta i linne
  • Festklänning i lin - Grace of Sweden
  • efter dopet klänning i lin

  Festkjole i lin

  kr 949.00
  ...

  Søt festkjole i naturlig farget lin med søte blonderdetaljer i off white. Festlig kjole med mange søte detaljer. du kan dekorere kjolen din med et av våre tilbehør som du finner under dåpstilbehør.

  Storleksguide

  Festkjole i lin

  kr 949.00
  ...
  Ermelengde :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 3 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Fin kjole i naturlig farget lin med søt bomullsblonder i off white. En veldig godt gjennomarbeidet kjole med vakre detaljer. Det er sydd i Europas fineste linnekvalitet med fantastisk overflate og vakkert fall. Den har vakkert innfelt blonde. Veldig godt tilpasset modell med en liten pen puffhylse. Lukkes med en skjult glidelås i ryggen. Hvis du vil ha en annen buefarge eller et annet buealternativ, kan du kjøpe den under fanen Tilbehør, hvor du finner mange andre farger og alternativer. Så syr vi den på kjolen din. Alle andre bilder av brodering, vergeengler etc. er bare inspirasjonsbilder og kan kjøpes som tilbehør.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpsløjfe broderi med korte...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd gir dine høytidsklær en eksklusiv følelse og blir et vakker minne å spare for fremtiden. Her kan du velge en kort sløjfe som passer til korte kjoler og til dresser. Vi broderer etter dine ønsker og du kan velge mellom mange forskjellige toner på sløjfen din. Fra 20 til 44 i bildegalleriet, der finner du også inspirasjonsbilder.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  kr 599.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: