Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa

  Barns jakke i siden, Chanel stil med vakre detaljer

  kr 2,570.75
  ...

  Flott barns jakke i rutet siden med engelsk look. Jakken har mange flotte, velbehandlede detaljer og knapper overlaid i samme stoff. Stoffet har et håndvevt utseende i Chanell-stil, og det faller mykt. På baksiden er det en motfals som øker bredden og A-linjen på modellen. Det er fleeceforet og lavt til høst og vår når barnet skal være ekstra fint.

   Swggern har lang levetid, da den strekker seg over 2-3 størrelser. Den är en ekstremt bra modell av kappe, med sammenfoldede ermer blir det en frakk og når babyen vokser, bretter du ned ermene og det blir en knelengde swagger.

  Doppresent - Festfin barnkappa

  Barns jakke i siden, Chanel stil med vakre detaljer

  kr 2,570.75
  ...
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Utrolig vakker sommerjakke, som også virker vår og tidlig høst. Frakken har ekstra lang levetid, da det har meget godt arbeidet kutting. Med sammenfoldede ermer, kan barnet bære det som et strøk og en til to størrelser senere ed foldede ermer vil være en knelengde swagger. Jenta i bildet har størrelse 98-104, selv om hun virkelig burde ha c 110. Så det er litt kort i ermet og lengden for henne.

  Stoffet er veldig unikt med et håndvevet engelsk utseende. Et flott fullsidet plagg som trekker alles oppmerksomhet når du vil at barnet ditt skal være ekstra festlig kledd. Jakken er bare tilgjengelig i noen få eksemplarer og syes etter bestillingen på vårt studio i Sverige. Frakken har mange fine detaljer, med en dyp folde i ryggen. Jakken har lit A-linje og kragen og knappene er overlaid med det samme silke stoffe som gir en luksuriøs følelse. Det er knappet med tre knapper og noen skjulte trykknapper.

  En eksklusiv plagg å redde for fremtidige generasjoner å ha på festlige anledninger eller søndagsturen.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Barns jakke i lin med...

  Flott barns jakke med mange vakre detaljer og rosa silke detaljer. Stoffet er i hvitt lin med en fin blomsterserie brodert, noe som gir et svensk gustaviansk look. Swggern har lang levetid, da den strekker seg over 2-3 størrelser. Den är en ekstremt bra modell av kappe, med sammenfoldede ermer blir det en frakk og når babyen vokser, bretter du ned ermene og det blir en knelengde swagger.

  kr 2,588.95 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: