Dopklänning i vitt med ortodoxt dopband
  • Dopklänning i vitt med ortodoxt dopband
  • Dopklänning i bomull med välarbetade detaljer
  • populär Dopklänning i vit bomull

  Dåpskjole Tradisjon i hvit bomull med korte ermer

  NOK 940.00

  Vår dåpskjole Grace Tradisjon i vakre hvite bomullssateng er sydd med mange fint jobbet detaljer. Dåpskjolen er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Dåpslue kan kjøpes i samme stoff for de som ønsker. Bomullssateng er av høy kvalitet i egyptisk bomull, for eksempel kirker som ønsker en lettere håndteres enn en dåpskjole lin. En flott unisex dåpskjole i hvit.

  Storleksguide

  Dopklänning i vitt med ortodoxt dopband

  Dåpskjole Tradisjon i hvit bomull med korte ermer

  NOK 940.00
  Ermelengde :
  Valg av dåproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Grace Tradisjon i hvitt bomullsstoff er en dåpskjole for de som ikke er glad i lin eller ønsker litt mer letthåndterlig dåpskjole. Modellen er svært godt snitt med mange flotte detaljer. Hva er annerledes er det fra andre Tradisjon modellene er at den er laget av en høy kvalitet bomull satin stoff. Dåpskjole er sydd for hånd i vårt eget studio  Dåpskjole er dekorert med vakre blonder. Nederst er sydd strålegg og en blondekant. Meget godt passer i en variant med både kort og lang arm. Lukkes med skjult glidelås i ryggen.

  Hvis du ønsker en annen bue farge eller en annen bue alternativ, kjøpe deg inn i det i løpet av dine egne faner på forsiden, der du finner mange andre farger og alternativer. Sy den på kjolen din. Kryss den vil gjøre et annet valg av doprosett.

  Dåpsluen tilgjengelig for kjøp og deretter sydd inn den fine hvite bomullssateng stoff.

  Alle de andre bildene på f.eks blonder og skytsengler osv er bilder til inspirasjon, de finnes å kjøpe som tilbehør til din dåpskjole. Om de velger broderi på din kjole kan du skape en helt unik dåpskjole og et vakkert minne til ditt barns dåpsdag.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Brede dåpsløjfebån

  Her kan du kjøpe sløjfebån i vårt store fargeutvalg, så syr vi det på kjolen din.

  Du kan også vælge at købe en skytsengel til din bue i valgmulighederne, hvis du ønsker det.

  Dåpssløjfen er 25mm bred og omtrent 75cm langt. Sløjfen knytes for hånd i vår studio i Sverige. Se farge 20-44.

  NOK 100.00 Pris

  Brodert dåpssløjfebånd

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg. (Eksempel: 1 navn: Sara. 2 navn: Sara Maria, 3 navn: Sara Maria Svensson.)

  Våre broderte dåpsløfebånd gir kjolen din en eksklusive følelse og blir et vakkert minne for fremtiden. Vi broderer etter dine ønsker og du kan skape et spesiellt dåpsbånd med våre vakre alternativ. Du kan velge mellom mange forskjellige toner på båndet ditt, fra 22 til 44 i bildegalleriet.

  Lese mere om råd og tips lengere ned.

  NOK 480.00 Pris

  Dåpslue i hvit bomull

  Klassisk dåpslue i hvit bomulls sateng og søte blonder detaljer. Dåpssluen tilhører vår populære dåpskjole Tradisjon i hvit bomull. Luen gir barnet ditt det komplette dåpslooket. Bomulls dåpsluen kan kjøpes separat som et supplement til en eksisterende dåpskjole. Hättan er et håndverk fra Grace of Sweden's ehen studio i Sverige.

  NOK 370.00 Pris

  Hvit dåpshatt med...

  Hvit dåpslue / dåpshatt med vakker dekor med kryss rundt forkanten. Dåpshetten er sør i kritthvit glanset satengstoff. Hetten passer like bra til gutter og jenter og er en klassiker for babyen. Hetten er i svensk design og sys for hånd i studioet til Grace of Sweden.

  NOK 470.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: