• Dopkostym i Sjömansstil för pojke
  • Sjömanskostym med guld broderi
  • Dopkostym i Sjömansstil för pojke

  Sjømannsdress i turkisblå med hvite bånd

  kr 1,889.00
  ...

  Nydelig sjømannsdress med fersk turkisblå tone og hvitt satengbånd som innredning. Sømannens kostymen passer bra for dåpsklær og andre høytidelige øyeblikk. Passer bra i et marine miljø eller i utlandet på festlige anledninger. Benlengden er ankellengde som en vanlig bukser. Du kan kjøpe til rosett broderi, du  finne linker nedenfor. Hvis du vil ha den tilknyttede sjømannshatten, så er det godt å bestille den hvite til å sy den i stoffets stoff og bånd.

  Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

  Storleksguide

  Sjømannsdress i turkisblå med hvite bånd

  kr 1,889.00
  ...
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Produsert innen 7 dager


  Norsk MVA er inkludert i prisen og ingen tollavgift kommer i tillegg. Vi sender fra Sverige. Leveringstid ca 10 dager.

   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vår sjømannsdress er en fin til alle høytider. Vår variant i lys turkisblå tone er en ekte ferieutstyr med en sjømannskrage i en veldig fin modell. Den er dekorert med hvite satengbånd på kragen, ermene og ermene på bena, noe som gir den sjømannen utseende.

  Sjömanskostymen er et moderne alternativ som en dåpsdrakt, men passer like bra til andre høytidelige anledninger som bryllup og fødselsdager. Kostymen er sydd i en lyseblå / turkis bomull. Kjolen er syet for hånd i Graces eget studio i Sverige og er en veldig vakker og godt passformet modell med skjult glidelås i ryggen og kragen knipses på den ene siden med en trykknapp.

  For de som ønsker, kan vi for eksempel brodere barnets navn på baksiden av sjømannens krage, noe som gir en fin personlig detalj og gjør plagget et minne for å lagre i generasjoner. Du kjøper broderiet ditt under broderi av sjømannskraven nedenfor.

  Matrohatten er tilgjengelig for å gi barnet ditt et fint utseende. Kjøp den hvite versjonen, og vi vil sy en ton i tone til din dress.

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpsløjfe broderi med korte...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd gir dine høytidsklær en eksklusiv følelse og blir et vakker minne å spare for fremtiden. Her kan du velge en kort sløjfe som passer til korte kjoler og til dresser. Vi broderer etter dine ønsker og du kan velge mellom mange forskjellige toner på sløjfen din. Fra 20 til 44 i bildegalleriet, der finner du også inspirasjonsbilder.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  kr 599.00 Pris

  Moderne babysko til dåp

  Babysko i hvitt med blå detaljer. Passer like bra til dåp, bryllup og andre festlige anledninger og er utmerket for vår sjømannsklær. Skon er godt laget og kommer i tre størrelser. Skon er laget av hvitt bomulls canvas med fine detaljer.

  En detalj som legger til det ekstra til dåps antrekk.

  Skostørrelse 18, 11 cm fra tå til hæl (ca. 0-5 måneder)

  Skostørrelse 20, 12 cm fra tå til hæl (ca. 5-9 måneder)

  Skostørrelse 22, 13 cm fra tå til hæl ca 9-15 måneder)

  kr 229.00 Pris

  Broderi for sjømannskrage

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for å betale for dine spesifikke valg.

  Med dåpebroderi gjør du din sjømannens klær personlig og unik. Broderiet blir et vakkert minne for fremtiden. Vi har mange flotte utvalgte trådfarger du kan velge mellom. Hvis du vil ha flere navn, anbefaler vi dåpbroderi på bue med korte bånd som passer til sjømannsdress. Du har også matchende sjømannshatt og døpesko for de som ønsker.

  kr 404.95 Pris

  Dobbelt dåpsløjfe med...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd med dobbelt rosett med korte bånd passer til alle dåpskostymer og korte kjoler. Vi broderer det du ønsker, og du kan velge mellom mange forskjellige fargetoner på båndet ditt, fra 20 til 44 i fotogalleriet. Hvis du vil ha en skytsengel og en rose-bue, velger du til den.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  kr 629.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: