Dåpskostyme i matrosstil for gutt
  • Dåpskostyme i matrosstil for gutt
  • Sjømannskostyme for gutter for dåp
  • Dåpskostyme i sjømannsstil bue broderi
  • Sjømannskostyme til baby gutt
  • fine dåpsklær til søsken
  • Sjømannskrage med gullbrodering til dåp
  • Sjømannskostyme på søt fyr og stolt søster
  • Dåpskostyme med sjømannskrage-broderi
  • matrosdrakt med broderi til fyr
  • Dåpskostyme med lyseblå brodering
  • Sjømannsdrakt med sjømannshatt til baby
  • sjømannskostyme svenske dåpsklær

  Sjømannsdress til dåp og feiringer

  kr 1,249.00

  Herlig sjømannsdress med fine marineblå detaljer. Sjømansdressen passer like fint til dåpen som til andre høytidelige anledninger. Dressen er et håndverk sydd for hånd hos Grace of Swedens studio i Sverige, Den gjøres i fint bomullssatin fra London. Inspirations bildgalleri finner du här, Dopslöjfe broderi köps till här

  Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

  Storleksguide

  Dåpskostyme i matrosstil for gutt

  Sjømannsdress til dåp og feiringer

  kr 1,249.00
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Vår sjømannsdress er en fin til alle høytider. Den har sjømannskrage i veldig fin modell. Den er dekorert med marineblå bånd på krage og ermer og den har striper på bena som gir en fin sjømannsstil.

  Sjømannsdressen er en moderne alternativ til dåpskjolen, men den passer også til andre høytidelige anledninger f.esk bryllup ellerbursdager. dressen er sydd i en hvit herlig bomullssatin. Den sys for hånd i Grace egne studio i Sverige og er en veldig vakker og velsittende modell, den har skjult glidelås i ryggen og en krage som kan åpnes. Hvis du ønsker det kan vi f.eks brodere barnets namn bak på sjømannskragen, det er en personlig detalje og gjør det til et et minne å spare for fremtiden.

  Matrosluen finnes å kjøpe til og gir ditt barn en fin sjømannsstil. 

  Vår sjømannsdress er et spesiellt håndverk som er utformet og sydd i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Både dåpslue og sjømannslue finnes å kjøpe under kategorien tilbehør. Hvis du ønsker det kan du brodere noenting personlig på din sjømannskjole. Broderi kjøper du under kategorien dåpskjolebroderier.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåpslue - Matrushatt til...

  Herlig matrushatt gir ditt barn en fin look på dåpsdagen. Et moderne alternativ til dåpsluen. Matroshatten er sydd i samme fine bomulls satin stoff som sjømannsdressen, passer både til gutter og jenter.

  kr 449.00 Pris

  Dåpsløjfe broderi med korte...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd gir dine høytidsklær en eksklusiv følelse og blir et vakker minne å spare for fremtiden. Her kan du velge en kort sløjfe som passer til korte kjoler og til dresser. Vi broderer etter dine ønsker og du kan velge mellom mange forskjellige toner på sløjfen din. Fra 20 til 44 i bildegalleriet, der finner du også inspirasjonsbilder.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  kr 449.00 Pris

  Moderne babysko til dåp

  Babysko i hvitt med blå detaljer. Passer like bra til dåp, bryllup og andre festlige anledninger og er utmerket for vår sjømannsklær. Skon er godt laget og kommer i tre størrelser. Skon er laget av hvitt bomulls canvas med fine detaljer.

  En detalj som legger til det ekstra til dåps antrekk.

  Skostorlek 22, 13 cm från tå till häl

  Skostorlek 20, 12 cm från tå till häl

  Skostorlek 18, 11 cm från tå till häl

  kr 229.00 Pris

  Broderi for sjømannskrage

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for å betale for dine spesifikke valg.

  Med dåpebroderi gjør du din sjømannens klær personlig og unik. Broderiet blir et vakkert minne for fremtiden. Vi har mange flotte utvalgte trådfarger du kan velge mellom. Hvis du vil ha flere navn, anbefaler vi dåpbroderi på bue med korte bånd som passer til sjømannsdress. Du har også matchende sjømannshatt og døpesko for de som ønsker.

  kr 445.00 Pris

  Dobbelt dåpsløjfe med...

  Fyll først ut dine personlige valg og trykk på lagre-knappen, og fyll deretter inn det du har valgt lenger ned for betaling av dine bestemte valg.

  Våre broderte sløjfebånd med dobbelt rosett med korte bånd passer til alle dåpskostymer og korte kjoler. Vi broderer det du ønsker, og du kan velge mellom mange forskjellige fargetoner på båndet ditt, fra 20 til 44 i fotogalleriet. Hvis du vil ha en skytsengel og en rose-bue, velger du til den.

  Flere råd finner du lengre ned her.

  kr 549.00 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: