• underbar Matroshatt till pojk dop

  Hvit matrushatt til sjømannsdressen

  kr 343.20

  Herlig matrushatt gir ditt barn en fin look på dåpsdagen. Et moderne alternativ til dåpsluen. Matroshatten er sydd i samme fine bomulls satin stoff som sjømannsdressen, passer både til gutter og jenter.

  Hvit matrushatt til sjømannsdressen

  kr 343.20
  Hodemåle :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Frakt

  Herlig matroshatt som et alternativ til den klassiske dåpsluen, den passer fint til sjømanns dressen. Matroshatten er sydd i samme fine bomullssatin som sjømannsdressen og dekorerrt med to marineblå satin striper. Den finnes i flere størrelser og er foret med bomullsstoff. Matroshatten er et håndverk som sys i Grace egne studio i Sverige.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du liker kanskje også

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Sjømannsdress til dåp og...

  Nydelig Dåpsklear i sailorlook med hvit satengbåndsinnredning. Sømestressdrakten er like egnet til dåpsklær samt i formelle anledninger. Den er produsert i et fint hvitt bomullslinne fra London og sy i hånden i vårt studio i Sverige i henhold til dine ønsker.

  Rosetten er ikke inkludert i kjøpet, men kjøpes separat i fargen du ønsker, klikk her. Vil du ha sløyfebåndet ditt med dåpsbroderi som du kjøper her. Bildegalleri for inspirasjon til et sjømannsutseende. Du kan for eksempel matche med en hvit hatt med hvite eller blå striper.

  Størrelsesliste finner du i bildegalleriet.

  Storleksguide

  kr 1,023.20 Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: