Filtrer etter

Kategorier

Kategorier

Størrelse

Størrelse

Farge

Farge

Genus

Genus

Pris

Pris

  • NOK 0.00 - NOK 3,600.00

Dåpskjoler

Grace of Sweden designer Europas mest eksklusive dåpskjoler. Vi tilbyr dåpskjoler, dåpsdrakter og tilbehør i vårt eget design. Vår ambisjon er å skape en moderne og individuell dåps kolleksjon, med en rekke alternativer for våre kunder å velge fra. Vi utfører broderi service som gjør det mulig for hver kunde å komponere sin egen unike kjole til dåpsdagen. Vi opprettholder høy kvalitet i alla aspekter, fra design til materiale og passform. Vårt ønske er å bidra til å gjøre dåpen til et vakkert minne i livet deres. Grace of Sweden tilbyr tilpassede klær!

Vårt design er alltid basert på kunden og deres behov og ønsker. Vi er fleksible og imøtekommende slik at hver familie skal få sine kostymer akkurat som de ønsker. For eksempel, spesialitet vi designer mange dåp tilbehør. Vi designer endog syrisk ortodokse dåps tilbehør for ortodorks dåp seremonier, hvor de bruker pannebånd med kryss og spesielle håndklær ansett som et hellig sakrament etter å ha blitt brukt i baby dåpsseremoni og spares livet ut. Vi prøver alltid å være så mangesidig i våre design, både når det gjelder modeller og farger, fordi vi sterkt tror på mangfold. Vi har alltid baby modeller fra alle verdenshjørner.
Grace of Swedens egen designer Tina Olofsson, har solid erfaring innen klær design og tilpasning på høyeste nivå. Med 25 år som kostymemester i teater og moderne dans, har hun utviklet en fingertupp følelse for vakker eksklusiv stoffkvalitet og sammensetning. Hva er riktig i hennes design av eksklusive dåp samlinger, fra brudekjoler til historiske kostymer fra 17. århundre. Siden vi produserer våre utsøkte dåps antrekk i vårt egen studio i Sverige, så kan vi alltid være lydhør og møte kundenes ulike individuelle forespørsler om deres dåps antrekk. Vårt mål er at hver familie bør føle at de fant sin egen dåpskjole som representerer deres baby og dem på dåpsdagen. Og at dåpen vil være et vakkert minne for å dele med kjære. Det skaper familiebånd og sikkerhetsnett rundt barnet de kan nyte i livet. Vi er så glade og stolte over å vite at hver uke går familiene i Sverige og verden til sin dåps seremoni i en dåps drakt vi opprettet for dem. Vi designer mange forskjellige typer dåpskjoler, hvite og naturlige linne dåpskjoler i ekte svensk tradisjon, romantiske blonde kjoler med eksklusive detaljer og materialer.

Bomullskjoler for lett å bruke dåpsklær for eksempel kirkebehov. Side kjoler med utsøkte detaljer og vakre sateng kjoler. Vi har en stor samling i dåpens klær i sailor stil, i hvitt og off white, men også dåps kostymer i sjømannsstil med tilhørende dåpsluer og -hatter. Vi elsker vår sjømanns kolleksjon med deres ferske, moderne utseende, og at de er så gode unisex dåpskjoler. Med broderi gir du dåpskjolen et personlig preg og holder minnet om dåpsdagen for fremtidig generasjoner. De kan være en fin touch for hvert barns dåpsdag. Vårt mål er å alltid tilby en ekte gammeldags tjeneste sammen med moderne teknologi.

Dåpskjoler

65 products.

Viser 1-65 av 65 element(er)

Aktive filtre

Grid
List

Dåpskjole Grace-Sessan Rosa

Søt dåpskjole i en behagelig kjedelig rosa / lavendel tone med matchende tyllblonder. Kjolen er veldig ren og enkel i sin stil som betyr at fargen kommer til sin rett. Tilgjengelig i fem eksemplarer og sydd for hånd i Sverige i henhold til din bestilling. Du kan velge din egen dekor som brodering, dåpsbue, og hvis du vil ha et dåpslue ton for ton så syr vi det til deg.

NOK 1,900.00 Pris

Dåpskjole Grace Princess-...

Våre fin dåpskjole Prinsesse Rose er dekorert med en vakker tygros med eksklusive rhinestone detaljer. Dåpskjole har et stilig utseende med en romantisk touch. Kjolen har en fantastisk glans som er atskilt fra skjørtet med en subtil blondekanter . Skjørtet har et mykt stoff og litt blonder nederst. Fargen er lys off white.

Storleksguide

NOK 1,450.00 Pris

Dåpskjole Grace-Vickan

Vår vakkre dåpskjole Grace-Vickan har en veldig stilig blonde på overdelen. Blonden har et vakkert blomstermønster og kjolen er sydd i hvit satin med et mykt fall. Dåpskjolen er vellaget håndverk som sys på Grace of Swedens egne studio i Sverige. Den sys etter dine ønsker.

Storleksguide

NOK 1,950.00 Pris

Dåpkjole Tradisjon Natur

Vår kjole i lin Tradisjon Natur er en fantastisk dåpkjole med vakre blondedetaljer i off white. Kjolen produseres i et vakkert naturfarget linstoff av høj kvelitet. Det er en verdsatt modell for både gutter og jenter. Med våre personlige valg kan du enkelt gjøre dåpsklæren personlig og unik. En ekte kvalitet dåpskjole å spare i generasjoner.

Storleksguide

NOK 1,200.00 Pris

Dåpskjole Grace-Tradisjon...

Vår dåpskjole Grace-Tradition Antik er en enkel dåpskjole med gammeldags antikk look. Det er sydd i et fint, hvitt linstoff, med mange fine detaljer. Den har en nydelig antikk følelse. Hetten finner du nedenfor. Dåpskjolen er tilgjengelig med både korte og lange ermer og er tilgjengelig med rosa eller lys blå dåpsbue inkludert i prisen, hvis du vil ha noen andre rosetter du kjøper for den under dåpstilbehør, dåpsbrodering også.

Storleksguide

NOK 1,070.00 Pris

Dåpskjole Tradisjon Hvit

Tradisjon Hvit er en velgjort hvit dåpskjole i lin med mange vakre detaljer i høy kvalitet. Den passer like fint på gutter som jenter og er vår mest elskede kjoler. Med våre tilbehør og broderimuligheter kan du komponere en helt personlig og anneledes dåpskjole til ditt barns dåpsfest.

Storleksguide

NOK 1,070.00 Pris

Dåpskjole Grace-Sessan

Vår dåpskjolee Grace-Sessan er en vakker dåpskjole imed overdelen i sidenlook med en herlig glans. Overdelen avsluttes med en eksklusive blondekant i brodert tyll som er perfekt på denne fine kjolen. Skjørtet har et mykt og vakkert fall og begge stoffene har en perlemorhvit farge. 

Storleksguide

NOK 1,280.00 Pris

Dåpkjole Grace-Minna

Vår fine dåpkjole i chiffon Grace-Minna har litt shabby chic følelse og er en helt spesiell kjole. Det finnes bare tre forskjellige og blondene på overdelen gir en gammeldags fölelse. Den er et vakker håndverk som gjøres i Grace of Swedens egne studio i Sverige.

Storleksguide

NOK 2,430.00 Pris

Sjømannsdress til dåp og...

Herlig sjømannsdress med fine marineblå detaljer. Sjømansdressen passer like fint til dåpen som til andre høytidelige anledninger. Dressen er et håndverk sydd for hånd hos Grace of Swedens studio i Sverige, Den gjøres i fint bomullssatin fra London. Inspirations bildgalleri finner du här, Dopslöjfe broderi köps till här

Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

Storleksguide

NOK 1,250.00 Pris

Dåp Sjømannsdress i off white

Kjekk sjømannsdress i off white dekorasjonsbånd tone på tone. Sjømannsdressen passer like bra som dåpsdrakt som til andre høytidelige anledninger f.eks bryllup og burstager.Dressen er et håndverk som sys for hånd i Graceof Swedens egne studio i Sverige. Gi dett bare ett sjarmerende festplagg. köp rosettbroderi här. Bildgalleri se här.

Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

Storleksguide

NOK 1,300.00 Pris

Dåpskjole Grace-Prince

Vår fine dåpskjole Grace.Prince er fin både til gutter og jenter till tross for navnet sitt. Med mange ulike valg av tilbehør forandres den lett til både gutter og jenter. Kjolen har en fantastisk glans og en ryddig utseende. En rosa eller lys blå bue er inkludert i kjøpet. Du kan kjøpe ønsket dåp slöjf eller dåp bue broderi.

Storleksguide

NOK 1,130.00 Pris

Dåpskjole Grace-Tradisjon i...

Vår dåpskjole Grace Tradisjon i vakre hvite bomullssateng er sydd med mange fint jobbet detaljer. Dåpskjolen er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Dåpslue kan kjøpes i samme stoff for de som ønsker. Bomullssateng er av høy kvalitet i egyptisk bomull, for eksempel kirker som ønsker en lettere håndteres enn en dåpskjole lin. En flott unisex dåpskjole i hvit.

Storleksguide

NOK 940.00 Pris

Dåpkjole Grace-Philip

I vår vakkre dåpkjole Grace-Philip er ditt barn høytidskledd. Dåpskjolen har en dobbelspent vest og mansjetter i eksklusiv hvit bomullskvalitet med brokademønster fra London. Vesten er dekorert med seks fine knapper. Skjørt og erm er i 100% hvit lin av høyeste kvalitet med en lite blonde i fallen.Vakker og velsittende modell med skjult glidelås i ryggen.

Storleksguide

NOK 1,300.00 Pris

Dåpskjole Grace-Vickan Lace

Vår vakkre dåpskjole Grace-Vickan Lace har en veldig stilig blonde på overdelen. Blonden har et vakkert blomstermønster og kjolen er sydd i hvit satin med et mykt fall. Dåpskjolen er vellaget håndverk som sys på Grace of Swedens egne studio i Sverige. Den sys etter dine ønsker.

Storleksguide

NOK 2,230.00 Pris

Dåpskjole Grace- Olivia

Grace-Olivia er en veldig vakker dåpskjole med en hvit blonde dekorert på overdelen som passer så bra til skjørtet i off white satinstoff. Dåpskjolen passer like bra til gutter som til jenter og du kan selv sette sammen dine egne tilbehør til din dåpsdag.

Storleksguide

NOK 2,500.00 Pris

Grace-Philip i off white...

Fantastisk dåpsdress til en liten gutt. Dåpedrakt med vakker brokadevest med jacquardvevemønster. Baptistdrakten har en fin off-white tone og sys i høykvalitets linne. En fin kostyme som gir gutten et virkelig festlig utseende på, enten for dåp, bryllup eller andre høytidelige anledninger. Kostymen lukkes i ryggen med en skjult glidelås og vest er dekorert med seks flotte knapper.

Størrelseslisten finner du på slutten av fotogalleriet.

Storleksguide

NOK 1,250.00 Pris

Dåpskjole Grace - White...

Våre fin dåpskjole Princess Pearl er en kjole med en pen krusning dekorert med søte små perler. Dåpskjole gir en enkel og elegant inntrykk med et romantisk preg. Kjolen har en fantastisk glans og en liten blondekanter nederst. Fargen er bruden hvit / lys off white. Ingen dåp bue inkludert i kjøpesummen, men kan kjøpes til under kategorin Dåp tilbehør.

NOK 2,250.00 Pris

Dåpskjole Grace-Ella Blonde

Vår søte dåpskjole Grace-Ella Lace har en søt blondekant som skiller overdelen fra skjørtet og passer til blomstene i livet. Denne kjolen passer både til gutter og jenter, Dåpskjolen er enkel med rene linjer i et silkestoff som er litt blankt. Stoffet har et mykt og fint fall. Du kan selv gjøre din kjole spesiell med våre tilbehør.

Storleksguide

NOK 2,250.00 Pris

Dåpskjole Tradisjon Hvit...

Vi designer tidløs døpe klær i høy kvalitet. Tradisjon Hvit er en velgjort hvit dåpskjole i lin for gutter, med mange vakre detaljer i høy kvalitet. Den passer like fint på gutter som jenter og er vår mest elskede kjoler. Med våre tilbehør og broderimuligheter kan du komponere en helt personlig og anneledes dåpskjole til ditt barns dåpsfest. 

Storleksguide

NOK 1,070.00 Pris

Dåpskjole Grace-Flower

Vår populære dåpskjole Grace-Flower er en kjole som passer både til gutter og jenter. Den har vakre broderte blomster på overdelen. Dåpskjolen er en enkel og stilig i et satinstoff med litt glans og den har et mykt og fint fall. Du kan lett gjøre den personlig med våre tilbehør. Kjolen er et håndverk fra vår egne studio.

Storleksguide

NOK 1,430.00 Pris

Dåpskjole Grace-Julia, One...

Grace Julia er en utrolig vakker og elegant dåp kappe i en behagelig matt rosa. En fantastisk blonder nyanse som og kjole satin kjole liv. Kjolen er veldig rent og friskt i stil og er inkludert i samlingen er unik Dåpskjoler "One of a Kind". Kjoler i maksimalt fem eksemplarer handsys vårt eget studio i Sverige. Grace Julia er bare tre eksemplarer.

Storleksguide

NOK 2,730.00 Pris

Dåpskjole Grace-Adrienne...

Grace-Adrianne er en herli kjole i blonder med broderte perler og paljetter på liv og erme, noe som gir kjolen et luksuriøst utseende. Denne dåpskjole  er en del av vår "One of a Kind" collektion. Kjole har en vakker, myk, hvit glitrende tone. Med denne kjole blir dåpedagen noe ekstraordinært! En dåpskjole for å redde i generasjoner.

Storleksguide

NOK 3,400.00 Pris

Dåpskjole Grace-Leonore

En fin kongelig dåpskjole med unik design. I vår dåpskjole Grace-Leonor blir dit barn luksuriøst kledd. kjolen er et håndverk med haute coture følelse, den sys efter din bestilling på Grace egne studio i Sverige. Vakre materialer og Svensk design.

Storleksguide

NOK 4,500.00 Pris

Dåpskjole Grace-Cecilia One...

Grace-Cecilia er en herli kjole i blonder med en luksuriøs og stilig look. Denne dåpskjole er helt spesiell og ingår vår samling "One of a Kind" det finnes tre stykker. Kjolen har en vakker kremfarge med vakker glans. Me denne dåpskjolen blir dåpsdagen helt spesiell. Dette er en dåpskjole for mange generasjoner.

Storleksguide

NOK 3,200.00 Pris

Dopklänning Grace-Royal

Grace-Royal är en riktigt kunglig dopklänning i helsiden och vackra spetsar. Klänningen finns i tre olika toner, off white, champagne eller ljus grönt siden. Dopklänningen är ett fint hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige efter dina önskemål. Låt ditt barn vara kunglig för en dag!

Storleksguide

NOK 2,600.00 Pris

Dåpskjole Grace-Alexander

Vår dåpskjole Grace-Alexander er en klassisk modell som passer både gutter og jenter. Den har en fint arbeidet krage i en gammeldags modell, den er dekorert med lysegrå bånd. Kjolen er sydd i et bomullsstoff med svake striper i fin kvalitet. den finnes i hvitt med med hvite striper eller i hvitt med svake grå striper.

Storleksguide

NOK 2,120.00 Pris

Dåpskjole i sailor look til...

Dåpskjole i sailor modell med vakker innredning av marine blå stropp. Kjolen er sydd i en vakker hvit sateng bomullsmiks fra Italia. Som gjør det til en vakker lyst og lett å håndtere. En moderne dåpskjole designet for guttensdåp. Bilder for inspirasjon til sjømannens utseende finner du Her.

Storleksguide

NOK 1,250.00 Pris

Dåpskjole Grace-Wilmer

Grace-Wilmer er en herlig dåpskjole som passer både gutter og jenter. Kjolen er dekorert med et bånd i turkis med blomster på som gir en herlig look. Linet i kjolener av den høyeste Europeiske kvalitet og den har en fin glans og et fint fall.

Storleksguide

NOK 1,250.00 Pris

Dåpskjole Grace-Jasmine

En veldig spesiell dåpskjole med herlig rosebrodert silke organza på overdelen. Dåpskjolen sys for hånd i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Den sys etter ditt önske. Kjolen har en vakker fargeskala fra kremfarget til beige med aprikos element.

Storleksguide

NOK 2,900.00 Pris

Dåpskjole Grace-Molly

Vår herlige dåpskjole Grace-Molly er en kjole som passer både gutter og jenter. Den har ekstra bredde i skjørtet og en vakker blonde mellom skjørtet og overdelen. Kjolen er vellaget med mange vakre detaljer og den er håndsydd i vår egne studio i Sverige. Stoffet har en herlig glans og du kan selv skape din egne kjole med hjelp av våre tilbehør.

Storleksguide

NOK 1,900.00 Pris

Dåpskjole Tradisjon Antikk...

Vår dåpskjole Grace-Tradisjon Antikk er en søt dåpskjole med gammeldags preg. Det er sydd i et offwhite linstoff som gir et antikt utseende. Dåpskjolen har mange fine detaljer. Hetten finner du nedenfor. Spissene er litt lettere og bryter vakkert mot linstoffet. God unisex-modell som du kan transformere med dine personlige valg av doproset, dop broderi og annet tilbehør fra vårt sortiment.. Dåpsluen finner du lengere ned.

Storleksguide

NOK 1,070.00 Pris

Dåpskjole Grace-Tradition Lin

Grace-Tradisjon Lin er en herlig kjole i lin med blonder tone på tone med kjolestoffet. Kjolen er et håndverk son sys etter ditt ønske i Graceof Sweden egne studio i Sverige. Den sys i Europas fineste lin kvalitet som gir den en vakker glans. Med våre tilbehør gjør du din kjole veldig personelig og spesiell.

Storleksguide

NOK 1,850.00 Pris

Dåpkjole Tradisjon Natur -...

Dåpskjolen vår i naturlig farget lin er en fantastisk dåpskjole med vakre blonderdetaljer i off white. Kjolen er laget i lin av Europas høyeste kvalitet, i ekte svensk tradisjon. Det er en verdsatt dåpsmodell for både gutter og jenter. Med vårt brede utvalg av tilbehør og broderimuligheter kan du enkelt gjøre dåpskjolen din personlig og unik. En ekte dåpskjole av høy kvalitet for å redde som minne for mange generasjoner.

Storleksguide

NOK 1,200.00 Pris

Dåpskjole Grace-Melody

Sjarmerende dåpskjole i prinsessestil. Vakker overdel satin/silke skjørtet har bra vidd og en glitrende tyll gjør denne kjolen helt spesiell. Denne kjolen er like søt både som lang og som kort. Den håndsys i Grace of Swedens egne studio i Sverige etter dine ønsker. Den finnes i tre farger. kjolen på det første bilde er champagnefarget.

Storleksguide

NOK 2,650.00 Pris

Dåpskjole Grace-Flower Perle

Vakker dåpskjole i bare et eksemplar. Dåpkjolenhar en søt blondekant som skiller overdelen fra skjørtet, midjen har brodert blomstermønster perler brodert for hånd. Dåpskjolen er enkel og har rene linjer den er sydd i et satinstoff med litt glans dem har et mykt og fint fall. Kjolen passer like bra til gutter som til jenter.

Storleksguide

NOK 2,500.00 Pris

Dåpskjole Grace-Ebba

Vakker dåpskjole i kremfarge/elfenbenshvitt med overdel i blonder tone på tone med kjolen. Dåpskjolen hører til samlingen "One of a Kind" den finnes i fem eksemplar. Det er kjolen for deg som vil ha det helt spesielle. Med våre vakre dåpstilbehør og broderier kan du selv skape en spesiell kjole til ditt barn. Kan leveres med stoff i ermer for den som ønsker.

Storleksguide

NOK 2,360.00 Pris

Dåpskjoler i hvitt broderi...

Vår dåp kjole i vakker hvit brodert stoff er en klassisk barnedåp kjole med en moderne tuch. Den er laget av hvit bomull sateng med en fantastisk glans og er dekorert med vakre broderier stoffer. Kjolen har en fantastisk bredde og lengde på skjørtet, og endte med en brodyrvolange. Dåpskjole er et fint utformet sydd i vårt eget studio i Sverige etter at bestillingen din.

NOK 2,700.00 Pris

Dåpeskjole i offwhite...

Den klassiske dåpskjole i nydelig vinter hvit bomull brodert med vakre mønstre. Skjørtet er laget av bomull sateng tone på tone med broderier og har en fin glans. Kjolen har en fantastisk bredde og lengde på skjørtet, ferdig med en volange broderi. Halsen har en søt krage med fin glans. Barnedåp kjole er et fint utformet sydd i vårt eget studio i Sverige etter at bestillingen din.

NOK 2,850.00 Pris

Dåpskjole Grace-Fiona

Grace-Fiona er en veldig vakker hvit kjole med en nydelig tynn fransk blonder på et lag med lett chiffon. En veldig fin detalj er skjørtets slutt hvor den vakre spissen blir vektlagt mot en jevn chiffongrille fra det nedre chiffongkjørtet, noe som gir en stilig følelse. Dåpkjole har både et moderne utseende eller et sjofelt, elegant utseende, avhengig av tilbehør....

NOK 3,500.00 Pris

Dåpskjole Grace-Alina i...

Grace-Alina er en nydelig dåpskjole i en vakker blonder med et blomstermønster. Kjole har en vakker og eksklusiv følelse. Den er tilgjengelig i hvitt. Dåpeklæren er syet til din bestilling på vår egen studio i Sverige. En familie dåpskjole å spare i generasjoner.

Storleksguide

NOK 3,600.00 Pris

Dopklänning Grace-Lilja med...

Grace-Lilja er en dåpskjole med antikke utseende. Den er designet i unik blonder med vakre mønstre. Undertøyet er litt lysere tone og i et skinnende satin stoff, som fremhever den litt mørkere kremfarget blonden. Denne dåpskjolen er kun tilgjengelig i 3 eksemplarer, og en tilhørende dåpslue kan kjøpes. 

Storleksguide

NOK 3,380.00 Pris

Dåpkjole med perle brodert...

Denne dåpskjolen i chiffong har en vakker perlebroderi på livet som er laget på et glitrende silke organza-stoff, som gjør dåpeklær helt unikt. Den er bare tilgjengelig i noen få eksemplarer og har en eksklusiv følelse. Det er et vakkert håndverk som utføres på Grace of Swedens eget studio i Sverige. Med våre vakre dåpstilbehør, forvandler du dåpskjolen til en personlig dåpskjole å lagre i generasjoner.

Størrelsesguide

NOK 2,600.00 Pris

Dåpskjole i rosa siden og...

En utrolig vakker og eksklusiv dåpskjole i en behagelig klassisk blekrosa tone. En fantastisk dekorativ blonder tone i tone med kjolen pryder livet og skjørtet. Kjolen er inkludert i samlingen unike dåpskjoler "One of a Kind" og er sydd på ekte thai med nydelig frase og matt / blank glans. Spissen ender ca 35 cm over skjørtet og du kan med fordel brodere på overflaten av det nedre silkestoffet. Bare tilgjengelig i en kopi, størrelse 68/74.

En skikkelig dåpskjole til familien arv!

Storleksguide

NOK 3,950.00 Pris
Dopklänning spets i ivory Hurtigvisning
  • Ikke på lager

Dåpskjole Grace-Sara, One...

Grace-Sara er en vakker dåpskjole i silke med flere vakkre blonder. Kjolen har et vakker fall og en eksklusiv følelse. Overdelen er brodert med perler og den sys efter din bestilling på Grace of Swedens egne studio. Denne kjolen blir et elsket arvestykke for framtidige generasjoner.

Storleksguide

NOK 4,000.00 Pris

Dåpskjole Tradition Navy...

Vår dåpskjole Tradition Marin er en veldig frisk dåpskjole med litt sjømannslook. Fargene er i vakker kontrast til hverandre, og modellen passer like godt for gutter og jenter. Dåpskjolen er laget av Europas fineste lin og er i svensk design fra Grace of Sweden. Finnes i både korte og lange ermer og matchende dåpshatt kan kjøpes.

Hvis du vil kjøpe en annen dåpsroset fra vårt sortiment, legger du den i handlekurven, og vi syr den på dåpskjolen din.

Storleksguide

NOK 1,180.00 Pris

Dåpskjole - Sjømannskjole...

Hvit dåpskjole i sjømannsmodell med vakkert dekorert med marineblått satengbånd. Kjolen er sydd i en vakker hvit satin i Italia. Noe som betyr at den har en vakker glans og er lett å ta vare på. En perfekt unisex dåpskjole designet for dåpsdag for gutter og jenter. Bilder for inspirasjon til sjømannens utseende finner du Her.

Storleksguide

NOK 1,250.00 Pris

copy of Festklänning med rosor

Fin festklänning med mycket vacker unik rosbård som avslutar livet. Livet är sytt i ett tyg med mycket vacker siden-look. Kjolen är i skir chiffong . Matchande hätta finns att köpa till. Klänningen på huvudbilden är i antikvitt. 

Størrelsesguide

NOK 1,800.00 Pris

Dåpskjole Grace-Rose

Vår fine dåpskjole Grace-Rose er en vakker kjole med overdel i satin og chiffonskjørt. Overdelen er dekorert med nydelige roser som passer med overdelen og skjørtet på en vakker måte. Kjolen på bilde er i en vakker antikkhvit tone, men kan også sys i rosa eller hvitt. Kjolen har både en moderne look eller en shabby chic look, det kommer an på hva du velger som tilbehør.

Storleksguide

NOK 1,300.00 Pris

Linen dåpskjole til gutter...

Vår kjole i lin Tradisjon Natur er en fantastisk dåpkjole med vakre blondedetaljer i off white. Kjolen produseres i et vakkert naturfarget linstoff av høj kvelitet. Det er en verdsatt modell for både gutter og jenter. Med våre personlige valg kan du enkelt gjøre dåpsklæren personlig og unik. En ekte kvalitet dåpskjole å spare i generasjoner.

Storleksguide

NOK 1,200.00 Pris

Dåpskjole Tradisjon Antikk...

Vår dåpskjole Grace-Tradisjon Antikk er en søt dåpskjole med gammeldags preg. Det er sydd i et offwhite linstoff som gir et antikt utseende. Dåpskjolen har mange fine detaljer. Hetten finner du nedenfor. Spissene er litt lettere og bryter vakkert mot linstoffet. God unisex-modell som du kan transformere med dine personlige valg av doproset, dop broderi og annet tilbehør fra vårt sortiment.. Dåpsluen finner du lengere ned.

Storleksguide

NOK 1,070.00 Pris

Dåpskjole Tradisjon i hvit...

Vår dåpskjole Grace Tradisjon i vakre hvite bomullssateng er sydd med mange fint jobbet detaljer. Dåpskjolen er sydd for hånd i vårt eget studio i Sverige. Dåpslue kan kjøpes i samme stoff for de som ønsker. Bomullssateng er av høy kvalitet i egyptisk bomull, for eksempel kirker som ønsker en lettere håndteres enn en dåpskjole lin. En flott unisex dåpskjole i hvit.

Storleksguide

NOK 940.00 Pris

Dåpskjole Grace-Ingrid

En herlig kjole i chiffon med små søte volanger foran på hele skjørtet. Dåpskjolen gir et søtt intrykk. Overdelen er i blank satin som avsluttes med et hvitt bånd i midjen. Ermene har også en volangkant. Du kan selv med dine valg av tilbehør bestemme om kjolen skal ha en moderne look eller en shabby chick look.

Storleksguide

NOK 2,600.00 Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: